Ograniczenie dostępu do konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Ograniczenie dostępu do konta (/Temat-Ograniczenie-dostepu-do-konta-92664) |
Ograniczenie dostępu do konta - sqmany - 16-06-2014 21:18 Witam, byłem właśnie w trakcie wysyłki pieniędzy przez paypal, kiedy natknąłem na pewien problem : Potrzebuje jak najszybszego nakierowania co mam robić przez ludzi obeznanych w tym, bo jestem w trakcie transakcji z pewną osobą z tego forum, a nie chcę sobie popsuć tutaj reputacji przez takie coś... Pozdrawiam. RE: Ograniczenie dostępu do konta - xardas1020 - 16-06-2014 22:38 a co pokazuje ci się po wejściu w odnośnik : dowiedz się jak usunąć ograniczenie dostępu nie masz czasem limitów na koncie ? RE: Ograniczenie dostępu do konta - sqmany - 16-06-2014 22:58 Doszedłem do odpowiedzi jak to naprawić, temat do zamknięcia. |