Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Allegro- współpraca - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Allegro- współpraca (/Temat-Allegro-wspolpraca-92589)

Allegro- współpraca - denio - 14-06-2014 22:56

Witajcie. Mam propozycję współpracy. Gram w pewną grę z której można zarobić całkiem ładne pieniądze tylko nie mogę wystawiać na allegro, ponieważ nie mam firmy, a sprzedawać chciałbym regularnie. Także jak ktoś mógłby mi wystawiać na allegro "rzeczy" z tej gry i rozliczałby się ze mną uczciwie to taka osoba dostawałaby jakiś % z zarobków ale w tej kwestii to już, więcej na pw. Zainteresowane osoby niech piszą tutaj lub na pw.

RE: Allegro- współpraca - xardas1020 - 14-06-2014 23:17

ktoś ma być "słupem" i w razie świndlu z twojej strony osoba ta dostała po tyłku, a ty rąsie czyste i grasz głupka że nic o tym nie wiesz i nie masz z tym nic wspólnego
dg zakładasz w 1 dzień jak zaczniesz o 8 rano to do 16 działalność założysz
skoro to takie dochodowe to w poniedziałek ruszaj z tematem dg, a we wtorek ze sprzedażą bo po co się dzielić z kimś jak sam możesz mieć cały tort dla siebie

RE: Allegro- współpraca - sheko12 - 15-06-2014 09:43

Oszustwo, ja padłem ''prawie'' obietkem takiego oszustwa, dostałem wezwanie na Policje w charakterze świadka bo prawie wpadłem....gość będzie się z wami dzielił pieniędzmi i zacznie szukać jeleni.......po czym wy dostaniecie po tyłku i na tym to się skończy.

zakładanie konta na allegro to pryszcz..

RE: Allegro- współpraca - denio - 16-06-2014 17:38

Zaczniemy od tego, że jest to dochodowe ale nie na tyle żeby można było z tego powodu otwierać DG. Po za tym mam 16 lat także nie ma takiej możliwości żebym sobie DG otworzył. Chciałem po prostu uczciwego człowieka który by ze mną taką współpracę zaczął. Najpierw można byłoby wystawić 2-3 aukcje potem więcej i jeżeli by się układała współpraca to przecież można ją kontynuować. Nie szukam jelenia, ponieważ jestem uczciwym człowiekiem a jeżeli oboje mi nie wierzycie to możecie się przekonać.

Troszeczkę zaufania panowie. Ja rozumiem, że jesteście sceptycznie nastawieni ale to nie jest powód żeby komuś dogryzać.

RE: Allegro- współpraca - sheko12 - 16-06-2014 18:05

Dlaczego sam nie utworzysz konta na allegro?

RE: Allegro- współpraca - denio - 17-06-2014 22:37

sheko. A czytać umiesz? Wszystko napisałem. Ehhh... Dzisiaj czytanie ze zrozumienie ciężko idzie niektórym ludziom.

RE: Allegro- współpraca - xardas1020 - 18-06-2014 05:45

(16-06-2014 18:05)sheko12 napisał(a):  Dlaczego sam nie utworzysz konta na allegro?

bo szuka słupa który będzie sprzedawać jako pośrednik
a jak słup stanie się bez użyteczny to policja go przemagluje a kolega denio będzie czysty jak kryształ bo to nie on sprzedawał

Allegro- współpraca - surfer0700 - 18-06-2014 06:10

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.