Parę pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Parę pytań (/Temat-Pare-pytan-92527) |
Parę pytań - szpilmen - 13-06-2014 21:37 Płatność mt free: - Jeśli ktoś aktywuje subskrypcje to będzie dla mnie zarabiał aż do czasu, dopóki anuluje ją? Czy np po miesiącu przepada nam ten user? - W jaki dni dostajemy kasę z subskrypcji? - Gdzie spr czy dostaliśmy kasę z aktywacji teraz czy ze starej subskrypcji? RE: Parę pytań - themate0 - 13-06-2014 21:43 1. tak, ja po pół roku dalej dostaje kwit 2. zależy od usługi, pon,śr,pt lub pon 3. no właśnie z tym jest mały problem, ale kasa za stare subskrypcje wpada zawsze po godzinie 10:00 RE: Parę pytań - szpilmen - 13-06-2014 22:42 Dużo osób zarabia dla Was pasywnie? Czy ludzie jednak szybko wyłączają subskrypcje? @edit. I czy jak mam wybrane subskrycje Free, nabiłem sobie 20 leadów, potem zmieniłem na skubskypcje za 7,50 to czy będę dostawał pieniądze za te 20 leadó czy nie? RE: Parę pytań - filmsonline - 17-06-2014 17:06 (13-06-2014 22:42)szpilmen napisał(a): Dużo osób zarabia dla Was pasywnie? Czy ludzie jednak szybko wyłączają subskrypcje? Ja też zarabiam pasywnie na niektórych PP. Potrafiłem zarabiać wiele tygodni a nawet miesięcy na niektórych użytkownikach Ale spora ich część wypisuje się z mojego doświadczenia po kilku odnowieniach. Mimo wszystko jest to świetne źródło przychodu rzeczywistego i pasywnego. Osobiście u mnie bardzo dobrze konwertują też m0 w najwyższych stawkach. Zmiana modelu płatności na SMS M0 przerywa odnowienia subskrypcji. Eforsa tłumaczyła kiedyś ten fakt, że nie mogli tego na chwilę obecną rozwiązać inaczej technicznie - ograniczają ich rozwiązania operatorów. Mimo wszystko uważam, że co jakiś czas warto przetestować sobie zarówno subskrypcje MT jak i SMS M0. ja nie narzekam bo zarobki tutaj w eforsa są rewelacyjne RE: Parę pytań - themate0 - 17-06-2014 17:12 Czy na prawdę zmiana stawki przerywa subskrypcje? Miałem świetny pomysł, żeby podwoić zarobki, a szkoda jak mają one przepaść RE: Parę pytań - eforsa - 17-06-2014 18:44 (17-06-2014 17:12)themate0 napisał(a): Czy na prawdę zmiana stawki przerywa subskrypcje? Przekazaliśmy już problem do programistów. Porozmawiamy z operatorami i może znajdziemy jakieś rozwiązanie. |