Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie (/Temat-PaidVerts-110-Refback-pomoc-w-programie-92451)

PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie - infokasa - 12-06-2014 12:10

PaidVerst - refback 110%

Oferuję refbacka 110% mojej prowizji od Twojej wpłaty.

PV płaci mi 10% za wpłatę od moich poleconych, całość tej prowizji oddaję i dorzucam od siebie 1% gdyż jestem zdania iż program będzie działał jeszcze bardzo długo i dam nam wszystkim sporo zarobić.

Przykład: Wpłacasz do PV 100$ ja oddaję 11$

Dodatkowo oferuję pomoc w rozbudowie konta i opanowaniu programu.

Wypłacam zaraz po pojawieniu się naliczenia w historii programu (Paypal, mbank, ing, t-mobilebankowe)

Dla ułatwienia przyjmuję kurs dolara 3.0

RE: PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie - infokasa - 18-06-2014 08:40

Każdemu rejestrującemu się z mojego reflinka wysyłam ilustrowany poradnik który pokazuje jak rozpocząć zarabianie z PaidVerts.

RE: PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie - infokasa - 28-07-2014 08:41

Temat aktualny

Proszę pamiętać że zgodnie z regulaminem PV otrzymuję 10% prowizji za zakupione przez Was kampanie reklamowe, jeśli ktoś wpłaci ręcznie pieniądze na balance i przeznaczy je np na gry wtedy nie otrzymuje prowizji i tym samym nie ma podstawy do wypłaty refa. Kupujemy tylko kampanie i zarabiamy tak jak to jest opisane w moim dzienniku:

http://zarabiam.com/Temat-Zarabiam-w-internecie-najlepsze-programy-93086?highlight=paidverts

RE: PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie - infokasa - 22-08-2014 08:40

Refback aktualny

Kupując z zewnętrznego procesora płatniczego paczki reklamowe odzyskujesz 11% inwestycji (czyli 110% mojej prowizji)

Np. Kupujesz 100 adpack-ów za 100$ i otrzymujesz zwrot 11$

Minimalna inwestycja to 10$ (nie bawię się w zwroty typu 0.1$ Wink )

PaidVerts 110% Refback + pomoc w programie - surfer0700 - 07-12-2014 16:57

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.