rvi - dziennik siedemnastolatka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: rvi - dziennik siedemnastolatka. (/Temat-rvi-dziennik-siedemnastolatka-92410) Strony: 1 2 |
rvi - dziennik siedemnastolatka. - rvi - 11-06-2014 14:27 11.06.14 - Witajcie - jako iż, mam dosyć zaglądania innym w portfel, ba tym bardziej siedzeniu na czterech literach w domu - a do pracy fizycznej, i płaczy 1800zł nie jestem przekonany (według mnie to marnowanie życia). Stwierdziłem że wykorzystam swój (niby) potencjał, i zacznę prowadzić 'zarabiać' - szerokie pojęcie. Temat mam zamiar prowadzić jak najdłużej, może tydzień, miesiąc albo i nawet rok - tego sam nie wiem, do póki wszystko będzie szło w sposób taki, że nie zrezygnuje. Ogólnie pytanie, które pewnie może być trochę ciekawe - dlaczego tutaj się zarejestrowałem i dlaczego chce 'zarabiać'. Jako iż chodziłem, chodzę do powiedzmy dosyć prestiżowej szkoły, więc jestem otoczony przez sporą grupę ludzi z zawodem syna lub córki. Zawsze bardzo interesowało mnie prowadzenie własnej działaności, i zarabianie - ponad szaraka. Myśle że jestem w odpowiednim wieku, aby nauczyć się pieniędzy - a tym bardziej zacząć je szanować. Życzcie mi powodzenia, wkrótce pierwsze aktualizacje. 11.06.14 - Mała aktualizacja: Nie sprostowałem za bardzo mojego 'planu'? Głowną ideą, w którą mam zamiar się kierowac to miejsce tam gdzie jest najwięcej ludzi, a najłatwiej się zarabia. Ogólnie posiadam dosyć spore doświadczenie dotyczące grafiki komputerowej i programowania - być może to się przyda. Obecnie zaczynam przeglądac forum, czytać ciekawe tematy - które być może wskażą mi coś innego niż zarabianie 2$ na dzień @2 - Zakładam fake-konto na facebooku. Powoli rozpisuje dane mojej wymyślonej bohaterki, chce aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Wybrałem już szkołę, w którę się uczy - jezeli ktoś zauważy wskazane Liceum to zwiększa się % szans że zaakceptuje. Wracam do roboty RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - Pitek236 - 11-06-2014 14:28 Powodzenia RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - rvi - 11-06-2014 14:29 (11-06-2014 14:28)Pitek236 napisał(a): Powodzenia Dzięki bardzo, każde słowa powodują że mam większy zapał - do nauki 'pieniędzy'. Obecnie stan portfela ustalym jako 0zł RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - notentego - 11-06-2014 15:04 Powodzonka zapraszam do mnie RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - zozols1 - 11-06-2014 15:06 Nowy na forum W jaki masz zamiar zarobić te kasę ? Po fejk koncie twierdzę, że sub sms, ale mogę się zawsze mylić Życzę Ci powodzenia i wysokich zarobków !!! RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - rvi - 11-06-2014 15:15 (11-06-2014 15:06)zozols1 napisał(a): Nowy na forum sam tego nie wiem jeszcze, jak wspomniałem nie jaraj mnie zarabianie dwóch dolarów na dzień, jak robić pieniądze to na całego. Bardzo zachęcił mnie Killer, który zarabiał 3 tysiące złotych na dzień, ja chciałbym z dwieście-trzysta (na początek). Myśle narazie o sprzedażu danych do kont facebooka, chociaż to troche nielegalne - i odstawiam to na sam koniec. Jeszcze zobaczymy Może macie jakieś propozycje? Fanpage są ciekawe, i najłatwiej zdobyć like. RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - notentego - 11-06-2014 15:21 Na początek 200 zł? Musze to zobaczyć RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - rvi - 11-06-2014 15:24 (11-06-2014 15:21)notentego napisał(a): Na początek 200 zł? Musze to zobaczyć Nie mówie że na początek, narazie to mój cel, który chce szybko zdobyć. Pie**** stereotypy, dla chcącego nic trudnego RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - notentego - 11-06-2014 15:37 Ja 2 stowy w 5 dni wyciągnąlem na premium RE: rvi - dziennik siedemnastolatka. - rvi - 11-06-2014 15:47 (11-06-2014 15:37)notentego napisał(a): Ja 2 stowy w 5 dni wyciągnąlem na premium Chodzi o wspóldzielenie kont rapidshare itd? Ja szukam czegoś 'nowego', stare metody są zaklepane - przez to mniej wydajne. |