Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Poradnik > pisanie Maila do lockerz (/Temat-Poradnik-pisanie-Maila-do-lockerz-924) |
Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Rykos - 14-01-2010 22:43 Jest to poradnik jak latwo szybko i bezbolesnie napisac maila ze strony lockerz.com do suportu w roznych sprawach Zaczynamy 1. Klikamy na contact us 2.Otworzy nam się okno i wypełniamy je jak na screenie poniżej 3.Tłumaczenie Tematow waszego zgłoszenia 4.Pisanie do Lockerz jedynie w języku angielskim więc jak masz problem z pisaniem po angliesku ( nie ośmieszaj się i poproś kogoś żeby ci napisał twoja wiadomość lub Zapytanie. ) Najlepiej poprosić Usera forum przeznaczonego jako Tłumacz czyli kolor jego nicku to Różowy. 5. Pozostaje nam wcisnąć i czekać na odpowiedz od Lockerz.com 6.Codzienne ptz za zalogowanie zmienilo sie teraz aby je dostac musimy CLICKNĄĆ w lewym dolnym rogu na "LOGIN PTZ" Gdy wszystko pójdzie jak po masle zaswieci sie data na zielono. KONIEC Zastrzegam sobie kopiowania Tekstu oraz Obrazków zamieszczonych w tym Poradniku > Ten poradnik został napisany tylko dla zarabiam.com i tylko przeze mnie zawartość może być używana. Powered by Rykoś RE: Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Kleszczman - 14-01-2010 22:52 Ładny poradnik. Daje +1 Rep RE: Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Killer - 14-01-2010 22:57 świetnie nawet tego nie zauważyłem - repucik RE: Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Jeppers - 14-01-2010 22:58 Reput ! i wszystko jasne RE: Poradnik > pisanie Maila do lockerz - haggard - 15-01-2010 19:59 Dobre, reput. Btw. napisałeś "pujdzie" - to błąd. RE: Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Rykos - 15-01-2010 20:03 (15-01-2010 19:59)haggard napisał(a): Dobre, reput. Btw. napisałeś "pujdzie" - to błąd. POPRAWIONE RE: Poradnik > pisanie Maila do lockerz - Jasio - 16-01-2010 21:26 to ja dodam koledzy jeszcze zeby dostac jeszcze ptz to wejdzie jeszcze w dailies i odpowiedzcie na pytanie pozdro |