Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt (/Temat-Yt-View-net-wyswietlenia-filmikow-yt-92336) |
Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - dondoonsie - 09-06-2014 19:58 Witam. Zapraszam do rejestracji na mojej stronie: http://yt-view.net/ Co na serwisie?: * Zbieramy punkty poprzez ogladanie filmikow YT * 10 sekund = 1 pkt * Nawet do 30 minut wyświetlenia filmiku * Dodajemy nasze filmiki i uzyskujemy wyswietlenia * System poleconych 10% [0,1 pkt dla ciebie za 1 każdy punkt twojego refa] * Robimy nasza bazę filmików i widzimy ktor stoję a ktore są zbanowane W przyszłości: * planuję dodać więcej systemów promocji filmików YT i może nawet wyświetlenia dailymotion * zmienić całkowicie wygląd strony, gdyż aktualnie jest on tylko testowy * dodać więcej opcji i zabezpieczeń strony * utworzyć system voucherów, kody będzie można użyć i dodać punkty do konta, kody będzie można zdobyć na forach lub za wskazanie błędów na stronie * system promocji strony , - punkty za promocję strony YT-View.net Zapraszam do serwisu. Zbierajcie punkty i dodajcie własne filmiki. Szczególnie moja oferta skierowana jest do ludzi zarabiających na PPA poprzez youtube oraz tych co chcą zdobyć wyświetlenia filmików youtube. A wiemy że ostatnio programy typu u2bviews coś słabo działają. Administratorzy: Właściciel serwera i domeny: Hauka (Haukerr) / Grafika i skrypty html.php.css.js: Ja RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - Liromir - 09-06-2014 20:28 strona ściągnięta z neta, i to jeszcze jakaś staroć, do tego te logo z google tak biznesu nie zrobisz RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - dondoonsie - 09-06-2014 21:01 1. Cale php sam robilem, aktualnie zabezpieczam rejestracje przed botami 2. Biznes nie chce z tego robic 3. Logo fakt z google - bedzie za jakis czas unikalny wlasny layout , tylko musze pogadac z grafikiem, zrobi na photoshopie a ja to potne i poustawiam w css RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - Liromir - 09-06-2014 21:03 mam nieodparte wrażenie że gdzies taką strone już widziałem, ale jak nie to sorry ;p RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - dondoonsie - 10-06-2014 07:09 [10.06.2014] # Dodałem zabezpieczenie rejestracji przed botami # Dodałem aktywację kont po rejestracji. Link aktywacyjny idzie na email. # Dodałem możliwość ustawienia długości oglądania filmików przy dodawaniu filmików do promocji (minimum 10 sekund maksimum 30 minut) Tak więc jak wam zależy na szybkich wyświetleniach to dajecie 10 sekund, a jak wolicie żeby ktoś obejrzał cały filmiku to ustawiacie 30 minut, no chyba że filmik macie dłuższy niż 30 minut. RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - Flejva - 10-06-2014 18:52 Punkty mozna na cos wymienic? RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - Pawel Szamotulski - 10-06-2014 21:18 Fajna stronka. Powodzenia życzę. Popracuj tylko nad wyglądem. RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - dondoonsie - 10-06-2014 22:14 (10-06-2014 18:52)Flejva napisał(a): Punkty mozna na cos wymienic? Tylko na promocje twoich filmików. Nie wymieniam punktów na PLN. [11.06.2014] # Dodałem system kodów voucher. Kody będą udostępniane na forach lub w przyszłości na fb. Kod jest jednorazowy. Kto pierwszy wykorzysta ten pierwszy otrzyma punkty. Aby wykorzystać kod, logujemy się na stronkę, wchodzimy w zakładkę vouchers i wpisujemy/wklejamy kod. Zapraszam do testu. Kto pierwszy ten lepszy. Oto kod na 50 pkt: zarabiam.com RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - AnnaKa - 11-06-2014 14:08 Często ''strona jest niedostępna'' nie wiem dlaczego nawet nie mogłem konta założyć więc podziękuję A i pytanie dotyczące rejestracji trochę chamskie jak np. ja jestem daltonistą ... ale to mały szczegół. RE: Yt-View.net wyświetlenia filmików yt - zozols1 - 11-06-2014 16:56 Tego kodu nie da się wpisać bo jest zbyt długi ;-/ ( kod na 50 pkt) I czy za to można dostać bana? |