Czy ktos byłby chetny? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy ktos byłby chetny? (/Temat-Czy-ktos-bylby-chetny-92317) |
Czy ktos byłby chetny? - Flejva - 09-06-2014 11:35 Sprawa wyglada tak ze potrzebuje dorobic kilka groszy miesiecznie i moj pomysł wyglada tak. Ludzie wpłacaja po 1 zeta na moje konto Paypal , kazdy kto wpłaci bierze udział w konkursie gdy zbierze sie odpowiednia kwota np. 55 zeta , robie losowanie PSC 50 zeta lub innych fantów, i biore z tego 10% dla siebie. Tak wiem bedziecie hejtowac , ale nie mam zamiaru nikogo oszukiwac , beda filmiki z losowaniami etc , poprostu w glowie ukladaja mi sie rozne pomysły a ja szukam czegos aby właśnie te grosze zdobyc. I nie w losowaniach nie brali by udziału znajomi etc. Kazdy kto by wpłacił 1 zeta miałby rowne szanse , wpłacenie wiekszej kwoty nic by nie dawało, tylko udział w kolejnym konkursie. Tak wiem ze na forum jest duzo sposobow , ale ja nie mam zbytnio czasu, a tu jest tylko losowanie co jakis czas jesli oczywiscie beda wplaty. Pozdrawiam ^.^ RE: Czy ktos byłby chetny? - Admin - 09-06-2014 11:37 idiotów tutaj nie znajdziesz, a z takimi pomysłami daleko nie zajdziesz. Czy ktos byłby chetny? - Admin - 09-06-2014 11:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |