![]() |
Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania (/Temat-Projekt-marzen-czyli-serwis-do-zarabiania-92302) |
Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - sheko12 - 08-06-2014 23:04 Witam
mam prośbe do użytkowników a zarazem pytanie: Jak wyobrażalibyście sobie projekt marzeń? w sensie, zarabianie pieniędzy za pomocą cudownego sposobu, coś jak serwis PPA, PPD czy Serwis z Nagrodami, coś, co nie ma żadnego związku z jakimiś piramidami czy innych... Zarabianie ''coś za coś'' według waszego pomysłu Dawajcie propozycje ![]() Piona! ![]() RE: Projekt marzeń - cord - 08-06-2014 23:30 Coś w co włożymy dużą pracę powiedzmy przez miesiąc a potem leci kasa na automacie ^^ RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - BabyBuns - 09-06-2014 01:13 Serwis marzeń? Wchodzę, loguję się, hajs sam leci ![]() RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - sheko12 - 09-06-2014 06:37 Bez przesady, rozpiszcie ![]() ![]() RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - Rafiks1992 - 09-06-2014 14:05 moim zdaniem najlepszy zarobek jest wtedy jak jest wspolpraca ![]() ![]() ![]() RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - sheko12 - 09-06-2014 14:24 Głupi pomysł? w sumie czytasz mi w myślach, tak, owszem, zgadzam się z tym w pełni i jesteśmy na dobrej drodze jeśli chodzi o kierunek budowy takiego czegoś. ![]() Przede wszystkim współpraca i wzajemna pomoc, równi i równiejsi, w tym pieniądze i podzial prac, mentorów, FAQ, dobry kontat z administracją i wiele innych ciekawych aspektów..... w tym ciekawy skrypt oraz system działania. Właśnie w takim o to kierunku zmierzam, otwieram firme i taki o to system współpracy dołącze do pakietu, coś nowego na rynku coś na zasadzie programu ''wazajemenego wsparcia'', pieniądze, nagrody itp......tylko opartego o zupełnie nowe zasady których jeszcze nie mana rynku, zasady które sam mniej więcej przybliżyłeś Rafiks1992 tylko bardziej udoskonalone. Chętnie chciałbym poznać każdego jego osobiste zdanie, pomysł i opinie, jego marzenie i pomysł który biore pod uwagę ![]() RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - kciuk - 09-06-2014 15:08 Mi podoba się pomysł Rafiksa, tyle że np żeby był podział na grupy załóżmy po 100 osób w grupie i to 100 osób by sobie pomagało. Ci którzy byliby nie aktywni np 3 dni byliby wywalani i dodany zostałby nowy, aktywny do tej grupy. Oczywiście jeśli ktoś chciałby urlop to mógłby użyć takiej opcji. I np załóżmy że ja zostałem wylosowany, pomogliście mi i ja np przez dobre 3 msc(1 osoba na 1 dzień co daje 100dni oczekiwania w grupie 100 osób) już nie zostanę wylosowany by inni mogli być wylosowani, ale pomagam innym. Tak to wygląda w mojej głowie. ![]() edit. Dlaczego po 100 osób? Żeby inni w końcu się doczekali pomocy, a nie cały czas harowali na nich i np załóżmy że jest 10k osób to dobre 30 lat by sobie czekał na jego kolei ![]() RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - sheko12 - 09-06-2014 20:31 małe zainteresowanie coś.... RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - Liromir - 09-06-2014 20:48 To wszystko to są marzenia ściętej głowy, nie tutaj, nie w tym kraju cebuli. Jestem wręcz pewien, że było by kombinowanie, próby włamu do serwera, układy, opierdalanie, oszustwa - wszystko tylko żeby zarobić a się nie narobić. Też mam czasem takie pomysły na sraczu, potem wyglądam za okno i mi przechodzi, życie nauczyło mnie jednego - tam gdzie jest hajs tam nie ma przyjaciół ani zaufania. RE: Projekt marzeń - czyli serwis do zarabiania - sheko12 - 09-06-2014 20:52 Liromir, chyba nie rozumiesz ideii tego tematu...... Nie wiem jak Ty, ale każdy ma swoją drogę i swoje wybory, to, jaki jest nasz kraj nie ma wpływu na moje życie, nie ma. Na twoje również. Nie patrzy się na innych, robimy swoje i idziemy do przodu. ''Próby włamu serwera'' do własnej serwerowni mega pomysł. mamy prawo tworzyć projekty i iść do przodu, zamiast siedzieć w miejscu i nie mieć z tego korzyści, istnieją ludzie na tym świecie, którzy chcą stworzyć coś, opartego o nowy rynek i tym samym rozwiając ludzi i istote serwisu/biznesu, nie trzeba tego zganiać na bok....nie każdy jest tutaj ''cebulakiem''. |