![]() |
Tłumaczenie! +5 reputów!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Tłumaczenie! +5 reputów!! (/Temat-Tlumaczenie-5-reputow-9229) |
Tłumaczenie! +5 reputów!! - Piter56 - 24-06-2010 20:26 Witam, mam prośbę o przetłumaczenie listu do lockerz, za przetłumaczenie oczywiście 5 reputów! A oto tekst do przetłumaczenia: Witam, z-lista zdobyłem 18 marca, tuż przed końcem możliwości zdobycia T-shirta. Po zdobyciu nie otrzymałem ani gratulacji, ani potwierdzenia wysyłki. Chciałem się zapytać czy w ogóle wysłano mi mojego T-shirta a jeżeli nie, to czy zostanie on wysłany? Pozdrawiam! Piotr K. RE: Tłumaczenie! +5 reputów!! - Admin - 24-06-2010 20:35 Na przyszlosc umieszczaj temat w odpowidnim dziale. Przenosze. Tlumaczenie : Hi, I get z-list status on 18 March, just before the end of the chances of getting a T-shirt. After winning I not received any congratulations or to confirm shipment. I would like to know do you already send this t-shirt to me? if not, then when you will do that? Yours! Piotr K. RE: Tłumaczenie! +5 reputów!! - Seth Neviel - 24-06-2010 20:36 Witam, z-lista zdobyłem 18 marca, tuż przed końcem możliwości zdobycia T-shirta. Po zdobyciu nie otrzymałem ani gratulacji, ani potwierdzenia wysyłki. Chciałem się zapytać czy w ogóle wysłano mi mojego T-shirta a jeżeli nie, to czy zostanie on wysłany? Pozdrawiam! Piotr K. Hello, i've became a z-lister 18th march, at the end of time to get t-shirt. After i became a z-lister i haven't got ani greetings or t-shirt sending confirm. I want to ask you, was my t-shirt sent to me? If not would it be sent? Piotr K. Prosze bardzo : ) @UP najs translator... i not recived.. RE: Tłumaczenie! +5 reputów!! - Piter56 - 24-06-2010 20:43 dobra, daje obu te reputy.. i do zamkniecia ;D RE: Tłumaczenie! +5 reputów!! - Admin - 24-06-2010 20:47 (24-06-2010 20:36)Seth Neviel napisał(a): Witam, z-lista zdobyłem 18 marca, tuż przed końcem możliwości zdobycia T-shirta. Po zdobyciu nie otrzymałem ani gratulacji, ani potwierdzenia wysyłki. Chciałem się zapytać czy w ogóle wysłano mi mojego T-shirta a jeżeli nie, to czy zostanie on wysłany? Pozdrawiam! Piotr K. jak sie czepiasz o literowki to sie pisze any a nie ani ![]() translatora nie bylo ![]() |