Blokada aktywności na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Blokada aktywności na FB (/Temat-Blokada-aktywnosci-na-FB-92200) |
Blokada aktywności na FB - Profesor88 - 06-06-2014 21:52 Od tygodnia nie mogę na Facebooku nic zrobić - polubić, skomentować, napisać wiadomości. Po prostu nic... Zawsze, gdy chcę coś zrobić, to wyświetla mi się taki komunikat: "Nie możesz publikować postów na Facebooku z tego konta. Ze względów bezpieczeństwa Twoje konto będzie miało przez kilka dni ograniczony dostęp do tej witryny. Jeśli masz pytanie, skontaktuj się z naszym Centrum pomocy. Jeśli wydaje Ci się, że widzisz to w wyniku błędu, powiadom nas o tym." Oczywiście kontakt z Centrum pomocy nic nie dał. Mam ten problem zarówno na koncie prywatnym, jak i na stronach, które prowadzę. Czy ktoś z Was też ma? RE: Blokada aktywności na FB - autoshot38 - 07-06-2014 00:12 Chyba wyraznie napisane "Nie możesz publikować postów na Facebooku z tego konta" najprawdopodobniej spamowałeś gdzieś za dużo i dostałeś blokadę w panelu pomocy możesz sprawdzić do kiedy. RE: Blokada aktywności na FB - klaana - 08-06-2014 16:16 Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Najwidoczniej złamałeś regulamin. |