Ocenicie mojego bloga? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Ocenicie mojego bloga? (/Temat-Ocenicie-mojego-bloga-92198) |
Ocenicie mojego bloga? - selfie - 06-06-2014 19:54 Jest to mój pierwszy zrobiony pod ppa blog oraz pierwsza "nisza" którą sam spróbowałem znaleźć (choć wydaję mi się że nic nie zarobie :/ ) http://summonerswarskyarea.wordpress.com/ Wiem że o wiele za długa nazwa i na darmowej domenie ale chciałem to zrobić "na spróbowanie" Bardziej zależy mi na waszej ocenie co do dizajnu To oznaczy czy wygląda w miare zaufanie itp. Z góry dziękuje RE: Ocenicie mojego bloga? - exxthc - 06-06-2014 20:06 nie udostepniaj nigdzie linku do swojego bloga bo Ci beda podkradac pomysly! RE: Ocenicie mojego bloga? - Klin - 07-06-2014 10:01 Szczerze, na pierwszy raz mogłeś postarać się lepiej to zrobić. Jest sporo niedoróbek i estetycznie słabo to wypada. Popraw skrypt głosowania, nie wyświetlają Ci się przyciski. RE: Ocenicie mojego bloga? - selfie - 07-06-2014 13:18 (07-06-2014 10:01)Klin napisał(a): Szczerze, na pierwszy raz mogłeś postarać się lepiej to zrobić. Jest sporo niedoróbek i estetycznie słabo to wypada. Popraw skrypt głosowania, nie wyświetlają Ci się przyciski. Wiem i dlatego dodałem "Poll has been completeted,Thanks All for voting!" Nie znalazłem innego skryptu który by działał a sam nie jestem biegły w Html. RE: Ocenicie mojego bloga? - Klin - 07-06-2014 13:44 (07-06-2014 13:18)selfie napisał(a):(07-06-2014 10:01)Klin napisał(a): Szczerze, na pierwszy raz mogłeś postarać się lepiej to zrobić. Jest sporo niedoróbek i estetycznie słabo to wypada. Popraw skrypt głosowania, nie wyświetlają Ci się przyciski. Wysłałem skrypt na PW RE: Ocenicie mojego bloga? - poduszka12 - 07-06-2014 18:03 mirror z downloadem popraw, możesz go przenieść trochę wyżej RE: Ocenicie mojego bloga? - Cathaoir - 07-06-2014 18:16 Może inna czcionka? Przerwy między linijkami tekstu są całkiem spore, przez to całość jest całkiem długa. RE: Ocenicie mojego bloga? - bimber14 - 09-06-2014 19:18 I uważaj żeby Cie ktoś nie podpitolił bo blog poleci expres z wordpressa. Poszukaj gdzies na forum są darmowe hosty na których możesz postawić sobie bloga. RE: Ocenicie mojego bloga? - mailmetrash - 14-06-2014 09:09 Ja bym od siebie dodał, żebyś na VirusTotal wrzucił zipa tego samego dnia, którego go wrzucasz do pobierania. Chodzi o to, żeby ludzie zobaczyli, że to ten sam plik. Obecnie na VirusTotalu masz plik wrzucony w zeszłym tygodniu, a na tym Downloadzie masz datę uploadu 13.06.2014. I jeszcze jedna uwaga w szablonie masz informację, że Download SURVEY FREE, a sam Download jest z surwejcą, trzeba by nad tym jakoś pomyśleć, np. że Download worth Surveying czy coś takiego. RE: Ocenicie mojego bloga? - Qwik - 14-06-2014 09:14 Lepiej nie dodawać ze coś jest za darmo jak większość ofert jak płatnych.Reklamodawcy bardzo się denerwują o takie coś. |