![]() |
Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS (/Temat-Dziennik-pracy-HejtujeszBoCo-SUBSKRYPCJE-SMS-92155) Strony: 1 2 |
Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - HejtujeszBoCo - 05-06-2014 22:39 Witajcie, w tym dzienniku przede wszystkim będe motywował osoby, które zarabiają na smsach (firesub,freebiz)chcę pokazać, że jeszcze można zarobić sporą mamone ;)Mam 21 lat skończyłem technikum i szukam stabilnego zarobku w internecie bo wiadomo, że kiedyś głupich braknie na te smsy ;)Na subach zarabiam ponad rok, zaczynałem na freebiz, później próbowałem każdego serwisu który okazał się scamem ![]() ![]() Mam 1 FP na którym zarabiam (ostatnio bardzo duży mi fejs usunąl, nie zdążyłem na nim zarobić ani złotówki...) + dodatkowo będe dodawał zarobki z skróconych linków (shorte.sc) Cel do końca roku: 50.000 PLN Dziś zarobiłem: Freebiz: ![]() Firesub: ![]() + 7$ z linków P.S nie wiem co robie źle, że zdj są jakieś "małe" RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo - m4t0sh - 05-06-2014 22:51 ładne sumki wyciągasz ;-) ilu masz fanów na tym fp? RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - HejtujeszBoCo - 05-06-2014 22:52 (05-06-2014 22:51)m4t0sh napisał(a): ładne sumki wyciągasz ;-) 191 tys ![]() RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - UmCyK - 05-06-2014 22:56 FP kupiony ?? RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - HejtujeszBoCo - 05-06-2014 22:57 (05-06-2014 22:56)UmCyK napisał(a): FP kupiony ?? FP kupiłem już jakiś czas temu, wtedy miał 120 tys lajków ale nadal rośnie ![]() RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - notentego - 05-06-2014 23:00 Można link do FP na pw? ps. nie hejtują cie na tym fp za ten spam? ![]() "ostatnio bardzo duży mi fejs usunąl, nie zdążyłem na nim zarobić ani złotówki" brzmi jak Beka z nastolatek RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - MatiMaister - 06-06-2014 01:33 Również poprosiłbym link do Fp, jeśli nie masz nic przeciwko ![]() Dużo zapłaciłeś za niego, jak miał te 120tys lajków ? ? Dziennika zapowiada się fajnie ![]() RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - Zarobiony_Koles - 06-06-2014 04:48 Nie nie ma żadnych linków, wiadomo, że koleś wam tego nie pokaże ![]() ----- Co do zdjęć wstawiaj je tu: http://liczniki.org/index.php?mod=imagehost i później se poradzisz RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - HejtujeszBoCo - 06-06-2014 07:54 (06-06-2014 04:48)Zarobiony_Koles napisał(a): Nie nie ma żadnych linków, wiadomo, że koleś wam tego nie pokaże Tak Zarobiony, zarobki będe przedstawiał z jednego fp, czasami coś wrzucę na 21K (szybko się rozwija) ![]() 6 zł freebiz 21zł firesub 1$ z linków ![]() Teraz biorę się za szukanie zdjęć, które będą miały sporo like żeby zwiększyć zasięg :)To co wpadło dodam wieczorem ![]() RE: Dziennik pracy HejtujeszBoCo SUBSKRYPCJE SMS - MatiMaister - 06-06-2014 11:32 Pytanie zadałem jemu, a odpowiada Zarobiony ![]() Ładne combo robisz, jak jeszcze skracaniem tam doisz ![]() Ale ile dałeś za Fp, to chyba napisać możesz |