Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st (/Temat-Dziennik-Seey-a-Zarabiamy-na-Shore-st-92079) |
Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - Seey - 04-06-2014 20:11 Cześć, mam na imię Damian mam 15 lat. Razem z kolegom postanowiliśmy założyć wspólne konto na Shore.st, ponieważ mieliśmy dość 100 wejść dziennie. Naszym głównym celem zarobku był (i jest) fanpage. Ja oraz mój kolega nie mieliśmy za dużych doświadczeń w zarabianiu w sieci, praktycznie tylko serwis "adf.ly", gdzie mięliśmy ok. 100 wejść dziennie. Postanowiliśmy wziąć się w garść i zarobić kilkadziesiąt złotych przez bieżący miesiąc. Plan dzisiejszego dnia: Godzina 16 - Stworzenie FP o wybranej i przemyślanej o nas tematyce. Godzina 16:10 - Dodanie postów na FP Godzina 16:15-17:00 - Spam na różnych dobrze rozwiniętych FP, w celu wypromowania naszej strony. Godzina 17:00-21:00 - Nic nie robiliśmy i czekaliśmy na efekty A oto efekt tej pracy - Nie stawiamy sobie jakiegoś celu - robimy to w celach rozrywkowych i z powodu nudy Pozdrawiam Zarobek z pierwszego dnia - 5,5$ RE: Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - patryk0407 - 04-06-2014 20:31 Ładnie poszło Powodzenia! RE: Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - Seey - 04-06-2014 20:33 (04-06-2014 20:31)patryk0407 napisał(a): Ładnie poszło Powodzenia! Dzięki, na pewno się przyda. RE: Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - Seey - 05-06-2014 20:19 Podsumowanie ze wczoraj - Podsumowanie z dzisiaj (21:20) - Jesteśmy zadowoleni z naszej pracy W najbliższych dniach mamy zamiar zakupić reklamy na kilku w miarę dobrych stronach, więc myślę, że efekt będzie dużo lepszy Pozdrawiamy Zarobek z dwóch dni - 11$ RE: Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - Zarobiony_Koles - 05-06-2014 20:29 Ładnie ciśniesz, zarobki mam podobne jak na kilka dni pracy na shorte RE: Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - mordimer12 - 05-06-2014 20:29 Bardzo dobrze wam idzie jak na shorte pozdrawiam i będę zaglądał :3 Dziennik Seey'a - Zarabiamy na Shore.st - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |