![]() |
Mój własny dziennik-guardian ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój własny dziennik-guardian ;) (/Temat-Moj-wlasny-dziennik-guardian-92054) |
Mój własny dziennik-guardian ;) - guardian - 04-06-2014 13:38 Witam wszystkich. Siedzę już trochę na tym forum, więc postanowiłem założyć dziennik, by zmotywować się do roboty. Zarabiam aktualnie poprzez AdSense, ale niedługo chciałbym otworzyć się na inne serwisy. ![]() ![]() Moje zarobki do tej pory: Marzec: 240,50 zł Kwiecień: 128,84 zł Szacowane zarobki w maju: 69,52$ Za początek dziennika uznam 1 czerwca, by ułatwić sobie życie. ![]() Dzień 1: 1,06$ ![]() RE: Mój własny dziennik-guardian ;) - Pitek236 - 04-06-2014 19:10 Hejeczka chłopaki ![]() @topic Powodzenia RE: Mój własny dziennik-guardian ;) - xGrubszy - 04-06-2014 19:36 Repucik za chęci i powodzenia. Zajrzę pewnie raz na jakiś czas ![]() RE: Mój własny dziennik-guardian ;) - surfer0700 - 04-06-2014 20:33 Temat wyczyszczony ze zbędnego spamu. Proszę trzymać się tematu i zachować chociaż resztki kultury osobistej. Kolejny spam będzie nagradzany warnem. RE: Mój własny dziennik-guardian ;) - guardian - 05-06-2014 23:50 Dzień 2
Szacunkowe zarobki: $1,43+Obczajałem jak działa freebiz. Może coś z tego będzie. ![]() Mój własny dziennik-guardian ;) - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |