Ciągłe reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Ciągłe reklamy (/Temat-Ciagle-reklamy-91974) |
Ciągłe reklamy - BloNdyN - 02-06-2014 18:31 Siema. Zauwazyłem, że od wczoraj albo piątkun nie pamietam dokladnie ciagle wyskkauja mi reklamy z jakiegos Webet i hot dealsi jak zarobic w domu, szuflada blabla.. Mam tak na kilku stronach.. Jakis wirus czy jakas aplikacja ? Adblocker nic nie daje.. RE: Ciągłe reklamy - Symbian - 02-06-2014 19:15 Mam dokładnie to samo, to Hot Deals pokazuje się tylko wtedy gdy wchodzę na to forum RE: Ciągłe reklamy - Symbian - 06-06-2014 13:17 Dobra mam rozwiązanie, Wejdź w mój komputer, dodaj lub usuń programy i tam znajdź program Webporpoise, odinstaluj i git, jeżeli chodzi o ten hot deals.. wiem jak to usunąć ale nie pamiętam jak ten plik był zapisany, wejdź w mój komputer/dodaj lub usuń programy i przyjrzyj się dobrze zainstalowanym programom.. ten odpowiadający za hotdeals nie miał więcej niż 1 mb |