![]() |
Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? (/Temat-Pozycjonowanie-bloga-czy-warto-kupic-91969) |
Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - fastrets - 02-06-2014 17:49 Witam , na wstępie oznajmiam że jestem zielony w pozycjonowaniu , proszę o wyrozumiałość i jakieś rady ![]() A więc tak mam bloga , pod PPA , blog jest na bloglock (nazwabloga.net) chciałbym go wypromować aby dziennie było przynajmniej około 300-500 wejść , da rade osiągnąc taki efekt niedrogim kosztem do (200zł)? Warto coś takiego kupić , da to jakieś efekty? Kod: http://allegro.pl/pozycjonowanie-10-fraz-rok-gwarancja-top-10-fv-i4213531092.html Proszę o jakieś rady osoby znające się w tym temacie ![]() RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - czesio89ns - 02-06-2014 19:12 Odradzam zakup czegoś takiego ![]() RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - fastrets - 03-06-2014 07:07 A w tej cenie można znaleźć coś sensownego? RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - GoodLecki - 03-06-2014 11:20 15zł od frazy na rok i jeszcze ręcznie robi he, za taka cenę z aukcji to się nawet bota nie opłaca włączać ![]() 300-500wejść do kropla jednym linkiem z forum możesz to osiągnąć. 200zł możesz przeznaczyć na kupno hostingu,domen i tworzyć sobie powoli zaplecze, możesz też kupić do 30$ jakiegoś blogowego postera, pomoże ci w ogarnieciu bloga nawet hak będziesz na smartfonie. Możesz też dołożyć 100zl i kupić okrojona wersje zenka. RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - Jacuss - 03-06-2014 12:06 Zenka? Wysłane z mojego ZTE V970 RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - fastrets - 03-06-2014 12:37 GoodLecki Możesz bardziej opisać , rozwinąć 2 zdanie , jestem początkujący ![]() RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - GoodLecki - 03-06-2014 14:32 .Wyszukujesz miejsca z dobrym trafficiem i umieszczasz tam linki ![]() Zenek to zennoposter ale jeśli nie jesteś gotowy na długą naukę odradzam go bo zmarnujesz kasę. RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - rankit.pl - 03-06-2014 21:50 To jest blog na darmowej platformie? Jeśli tak to zainwestuj w swoją domenę i hosting to koszt ok. 50zł, a jesteś na swoim. Co do pozycjonowania to jeśli wiążesz duże plany z tą domeną to odradzam naukę właśnie na niej. Znajdź kogoś kto zajmuje się pozycjonowanie i płać za rady/licz na dobre serce, albo ucz sie metodą prób i błędów na innej domenie. Co do osiągniecia 500 uu/dziennie to tak jak kolega napisał można to osiągnać postami na forach czy blogach, ale musisz to robić systematycznie ![]() RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - johan - 20-08-2014 13:21 Co do postowania na forach i serwisach tematycznych to jak bardzo ważne jest czy linki są dofollow czy nofollow? RE: Pozycjonowanie bloga czy warto kupić...? - GoodLecki - 20-08-2014 16:04 No Follow nic ci nie dają bo bot nie podążą za nimi (znaczy tak na prawde podąża ale ....) ,ale są potrzebne (20 do 30 %) |