![]() |
Subskrypcje SMS - czyli to co bardzo lubimy :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Subskrypcje SMS - czyli to co bardzo lubimy :) (/Temat-Subskrypcje-SMS-czyli-to-co-bardzo-lubimy-91956) |
Subskrypcje SMS - czyli to co bardzo lubimy :) - MostWanted - 02-06-2014 16:06 Witam! Trochę na początku o mnie, ponieważ jest to mój pierwszy post. Nazywam się Kamil i mam 18 lat. Szkolę się w kierunku technika informatyka. Jestem nowy chociaż to nie do końca prawda ![]() Chciałbym powiedzieć na wstępie, że uwielbiam to forum chociaż nienawidzę się za to. Dlatego, że czytam te forum raz częściej, raz rzadziej, ale to już jest ponad rok a w związku z zarabianiem nic nie zdziałałem ![]() Nigdy nie mogłem się zmotywować, te kwoty w galerii dowodów wypłat motywowały mnie tylko do przeczytania paru postów z forum... jestem okropnym leniem!! ![]() Miałem, kiedyś konto, lecz nie pamiętam już loginu i hasła. ![]() Pewnie myślicie jakim cudem teraz się za to zabieram? No w końcu kiedyś trzeba, teraz będę miał dużo wolnego czasu, a poza tym zmusiła mnie do tego trudna sytuacja, mam dług i muszę zarobić do końca miesiąca 200 zł. Szukam solidnego mentora, który nie robi se jaj i nie podaje ogólnodostępnej "metody" spamowania linkami, ale pomoże wprowadzić w świat zarabiania na subskrypcjach SMS. Mam nadzieje,ze ktoś się taki uczciwy znajdzie ![]() Ostatnimi czasy najpopularniejszymi tego typu firmami są firesub i freebiz. Mało się mówi o instanter czy eforsa. Te dwa ostatnie firmy nie wywiązują się, jak to jest? Są jeszcze inne alternatywy czy wystarczy się skupić na firesub i freebiz? I ostatnie pytanie: Czy jeśli mam fanpage lub chce po prostu pospamować z fake konta, mogę to robić czystym linkiem czy trzeba używać jakiegoś skracacza? RE: Subskrypcje SMS - czyli to co bardzo lubimy :) - chiqi - 02-06-2014 16:12 Na początku życzę wytrwałości. czysty link nic tobie nie da. Kazdy user ma przyporzadkowany dla siebie link. Oczywiscie ze mozesz skracaczami linków chować RE: Subskrypcje SMS - czyli to co bardzo lubimy :) - kciuk - 02-06-2014 17:55 To i ja się przyłącze. Chciałbym was powitać, jestem Karol, mam 18 lat i również chciałbym zarabiać na subskrypcjach sms, ppa i wszystko co związane z smsami ![]() ![]() ![]() |