Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę (/Temat-Jak-zarabiac-od-1-dziennie-w-gore-91894) |
Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - kolorpurpury - 01-06-2014 12:43 Od razu mówię, że sposób wymaga zainwestowania 100$, więc nie jest dla wszystkich. Strona tak samo może się kiedyś zescamić jak każda inna. Wypłaca już prawie rok i rozwija się w coraz szybszym tempie. Wypłaty są instant na konto Payeer. Dowody wypłat, również moje można znaleźć na tym forum. Sposób podaję na wpłatę 100$, można zarobić z mniejszym wkładem, można oczywiście zarobić więcej i szybciej z większym wkładem Do rzeczy: Należy założyć i wpłacić kasę na konto Payeer. (Nie wymaga żadnych weryfikacji, zakładamy i już jest) Następnie zakładamy konto w goldenchase: Reflink: http://goldenchase.net Czysty link: http://goldenchase.net Przy pierwszej wpłacie na goldenchase otrzymujemy 55% bonusu w postaci gold. Za wpłatę otrzymamy gold na konto purchase w ilości 542500. Za wpłatę otrzymamy również bonus w postaci darmowych krasnali:
Taka ilość krasnali po 24 godzinach wyprodukuje: 13320 gold z czego: 9324 gold (70%) na konto purchase (do reinwestycji) 3996 gold (30%) - 1.14$ na konto cash out (do wypłaty) 2 PP - 2$ potrzebne do wypłaty golda. Po 24 godzinach zatem jesteśmy w stanie wypłacić 1.14$ na konto payeer. Pobierze nam z konta 3996 golda i 1.14PP Zakładając, że co 10 godzin będziemy reinwestować golda na krasnale produkujące gold będziemy zarabiać: po 3 dniach (72 godziny): 1.20$ do wypłaty po 7 dniach 1.30$ do wypłaty po 30 dniach około 2$ do wypłaty I zarobki te z każdą reinwestycją będą rosły coraz szybciej! 100$ zwróci się w około 2 miesiące (zależy jak często będziemy reinwestować, jeśli co godzinę to może nawet w 40 dni) a potem już będzie zarabiać tylko na plus. Coraz więcej. Oczywiście te 2 miesiące można znacznie skrócić polecając goldenchase innym osobom. Jako, że jest to poradnik jak zarabiać w tym serwisie nie opisuję tutaj dokładnie jak ona działa, jeśli ktoś chce się dowiedzieć zapraszam na gg: 4647096 Wpłaty i wypłaty tylko i wyłącznie na payeer. Moim i wielu innych zdaniem serwis utrzyma się jeszcze dużo czasu. Sam wpłaciłem około 30$ i jak na razie wypłaciłem 7$ (popełniłem błąd przy wpłacie i nie wpłaciłem wszystkiego od razu, co spowodowało wolniejsze zarabianie ) RE: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - Kropcio - 01-06-2014 14:47 Mam nadzieje, ze długo. Bo jak narazie brak płatności paypal znichęca użytkowników do inwestowania Mam propozycje, nie chcesz może przesłać mi 10$ na payeer ja bym oddał przelewem bankowym RE: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - kolorpurpury - 01-06-2014 15:43 (01-06-2014 14:47)Kropcio napisał(a): Mam nadzieje, ze długo. Bo jak narazie brak płatności paypal znichęca użytkowników do inwestowania Mam propozycje, nie chcesz może przesłać mi 10$ na payeer ja bym oddał przelewem bankowym 4647096 - napisz na gg RE: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - Watoga - 02-06-2014 17:17 Jakbyś dał radę proszę o więcej informacji na maila. [email protected] Będę oczywiście refem jak.coś :-P Brzmi zachęcająco.. RE: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - paw9191 - 02-06-2014 19:06 i co oni mają z tego że ludziom wypłacają ? czym oni sie zajmują ? no bo wirtualny krasnal raczej dla nas nie zarobi forsy, co ? czyżby piramida ? RE: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - kolorpurpury - 02-06-2014 21:51 (02-06-2014 19:06)paw9191 napisał(a): i co oni mają z tego że ludziom wypłacają ? czym oni sie zajmują ? no bo wirtualny krasnal raczej dla nas nie zarobi forsy, co ? czyżby piramida ? Program partnerski payeer na pewno. Na goldenchase jest ponad 290000 kont niech tylko 200 tysięcy zarejestrowało się z reffa admina na payeer i niech tylko połowa z nich operuje na payeer kasą. Admin swoje zarobki na tym ma nie wiem jaka to kasa bo nie czytałem dokładnie o tym programie ale wiem, że można na payeer zarobić. Pewnie właśnie dlatego wypłaty i wpłaty są przez payeer [/align] RE: Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - bart0sz - 03-06-2014 18:07 To jest zwykły HYIP. Poza tym lepiej reinwestować w droższe krasnale niż tańsze. Jak zarabiać od 1$ dziennie w górę - Hybrid1990 - 04-07-2017 22:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |