PPA bez własnej strony? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: PPA bez własnej strony? (/Temat-PPA-bez-wlasnej-strony-91893) |
PPA bez własnej strony? - hexir96 - 01-06-2014 12:26 Tak się zastanawiam czy da się utrzymać stały dochód z PPA nie posiadając własnej strony. Czy jest w ogóle sens wchodzić w PPA bez doświadczenia z prowadzeniem stron? Może jest ktoś taki kto własnie tak zarabia. RE: PPA bez własnej strony? - DjVampires - 01-06-2014 12:33 Jak najbardziej da się; Promujesz filmy na YT. RE: PPA bez własnej strony? - hexir96 - 01-06-2014 12:41 Na fanpage da się coś jeszcze zrobić, czy już wypalone? RE: PPA bez własnej strony? - DjVampires - 01-06-2014 12:47 Jeśli chodzi o FP to nie mam pojęcia.. Ja polecam Ci YouTube. RE: PPA bez własnej strony? - Klin - 01-06-2014 12:49 Standardowe sposoby są wypalone albo właśnie wypalane. Tutaj najważniejsza jest innowacja. To Ty sam masz wymyślić swój sposób. Bez bloga jak najbardziej się da, yt i social media. Jednakże przydałby się jakiś odnośnik zamiast od razu do mirrora. Jaki problem zrobić w kilkanaście minut na pół profesjonalnego bloga na blogspocie ? Na pewno nie zaszkodzi a tylko może pomóc. Masz być wiarygodny. Oczekujesz że ktoś wypełni ofertę to się przyłóż. RE: PPA bez własnej strony? - Differrus - 17-06-2014 12:35 Ytube lub konta/fp na facebooku, ale jednak dużo łatwiej jest ze stroną - przynajmniej według mnie : ) RE: PPA bez własnej strony? - marinko13 - 17-06-2014 12:38 to prawda ze stroną jest dużo łatwiej. |