Prosta sprawa duży zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Prosta sprawa duży zarobek (/Temat-Prosta-sprawa-duzy-zarobek-91829) |
Prosta sprawa duży zarobek - Mariolars - 30-05-2014 23:38 Witam, Poszukuję chętnej i pracowitej (niepracowita też może być byleby wykonała zadanie) osoby , która posiada około 100-150 kont Facebook oraz zmienne ip (najłatwiej posiadać pakiet internetowy z telefonem android) i mogłaby zagłosować na stronie, logując się na konto , przepisując captchaarache i oddając głos. Ja doskonale wiem, że na tym świecie nie ma nic za darmo i chętnie zapłacę ( oczywiście niezbyt wygórowaną kwotę ). Na pewno się dogadamy. Adres strony podam później. Płatność-PayPal. Waluta-Złotówki Cena za usługę- do uzgodnienia ( jeśli jesteś zainteresowany napisz mi na pw i pójdziemy gdzieś na jakiegoś tsa) Szczerze przyznam, że nie czytałem regulaminu tego działu, więc mogłem naruszyć kilka "paragrafów". Moda proszę o wyrozumiałość. Jeśli posiadasz mniej kont też się nadasz !!! Nie chce kupić kont, a tylko głosy, więc po transakcji konta i tak będą należeć do Ciebie. Dziękuje za poświęcony czas. RE: Prosta sprawa duży zarobek - TeJkuu - 31-05-2014 10:57 Pisz PW Prosta sprawa duży zarobek - surfer0700 - 17-10-2014 17:16 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |