[Rozwiązane]Zbędne obawy przed banem ??? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Zbędne obawy przed banem ??? (/Temat-Rozwiazane-Zbedne-obawy-przed-banem-9179) |
[Rozwiązane]Zbędne obawy przed banem ??? - Dareczek13 - 23-06-2010 21:35 Witam, Mam siedmiu zaproszonych ( brak zlista :< ), których zaprosiłem na maile zrobione na jednej skrzynce (o2.pl), ale z różnymi nazwami, np. [email protected], [email protected], [email protected]... itp. Zarejerstrowali się z nich znajomi (nie sa aktywni), czyli konta z różnych IP . I teraz pytanie : Czy powinienem mieć jakiekolwiek obawy przed banem bądź innymi komplikacjami ?? RE: Zbędne obawy przed banem ??? - Dominator - 23-06-2010 21:38 Nie wiem, Lockerz sprawdza czy są obecni, jeśli to fejki to na Retro Restocku nie będziesz miał wstępu. Tzn: będziesz miał wstęp, ale Cię sprawdzą i napiszą że dają ci drugą szansę, odwołają zamówienie i bana dostaniesz wtedy gdy zrobisz tak jeszcze raz. Chyba. I jeśli dane będą identico to masz problem bo gdy w Telephone, Region, Zip/Postal-Code/Surname/Last name - będzie to samo to owszem możesz liczyć na przykrą wiadomość ze strony Lockerz. RE: Zbędne obawy przed banem ??? - Seth Neviel - 23-06-2010 21:38 jeżeli dane które podali podczas rejestracji są realistyczne to nie ma o co się martwic bo najwazniejsze jest ip z ktorego się zarejestrowano RE: Zbędne obawy przed banem ??? - Dareczek13 - 23-06-2010 21:42 Dane są jak najbardziej realistyczne i nie są takie same ! ;D Więc zero powodu do obaw...I tak zamawiam z drugiego konta nagrode teraz, ale musiałem sie upewnić wrazie czego RE: Zbędne obawy przed banem ??? - Marczyk - 23-06-2010 21:48 (23-06-2010 21:38)Seth Neviel napisał(a): jeżeli dane które podali podczas rejestracji są realistyczne to nie ma o co się martwic bo najwazniejsze jest ip z ktorego się zarejestrowano Tak, to najważniejsze^ Gdyby lockerz miało zwracać uwagę, czy konta znajomych są aktywne byłoby sporo banów i płaczu. Zreszta sam miałem bardzo podobną sytuację, o tyle gorszą że trzy konta były zrobione na tym samym IP. Bana nie dostałem, nagród również mi nie anulowali. RE: Zbędne obawy przed banem ??? - omencs - 23-06-2010 21:57 Ja tak samo mam 5 fake kont na żadne nie wchodzę ale termos mi przysłali ;d RE: Zbędne obawy przed banem ??? - rajmek126p - 23-06-2010 22:02 Dareczek13 nie buj się nawet możesz zrobić 20 emaili i wysłać tam zaproszenie tylko abyś się na 1 ip nie rejstrował z nich tylko np u kolegi czy cos RE: Zbędne obawy przed banem ??? - Dareczek13 - 24-06-2010 07:33 Rajmek widze, że tutora dopadłeś ! Wielkie gratki ;D Ale przykro mi, że jestem dyslektykiem, a musze Cię poprawić, mianowice chodzi mi fragment : "Dareczek13 nie buj się " ( nie pisze się "buj", tylko : "bój") ó=a Jesteś teraz Pan Tutor to się staraj ! P Pozdro i dzięki [Rozwiązane]Zbędne obawy przed banem ??? - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |