QQTUBE - Wasze opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: QQTUBE - Wasze opinie (/Temat-QQTUBE-Wasze-opinie-91672) |
QQTUBE - Wasze opinie - fastrets - 27-05-2014 12:56 Witam czy warto kupić tam wyświetlenia? 1. YouTube ich nie usuwa? 2. Szybko nabijają wyświetlenia? 3. Niema problemów z tą firma? RE: QQTUBE - Wasze opinie - Klin - 27-05-2014 19:20 Wyswietlenia nabijaja szybko, firma dobra. Nie widzialem zeby yt kasowal wyswietlenia Przelew QQtube i nie tylko - fristek - 20-06-2014 08:45 Witam, Mam zamiar kupić wyświetlenia na QQtube.com (już się przekonałem, że mają profesjonalne wyświetlenia) jednakże ceny są w dolarach, a na koncie mam PLN, więc jak to zrobić ? 1. Czy na QQtube.com można po zakupie np 10k wyświetleń przekazać na każdy jeden film np. po 1k ? Proszę o pomoc RE: Przelew QQtube i nie tylko - Bandaid - 20-06-2014 11:47 To, że masz pieniądze na koncie w złotówkach nie ma znaczenia. Co do drugiego pytania to tak, do każdego filmiku można przekazać po 1k. RE: Przelew QQtube i nie tylko - fristek - 20-06-2014 20:55 To mam wysłać 7 zł ? Czy jak muszę sobie przeliczyć ile będzie pln na usd i Wysłać ? Wyświetlenia z QQTube - Esbelto - 22-04-2017 23:57 Witam! Chciałbym popromować filmy które mi zostały na youtube stąd moje pytanie b o kiedyś słyszałem że serwis QQTube jest najlepszy jeśli chodzi o wyświetlenia na youtube. Są jeszcze jakieś serwisy które też dodają dobre wyświetlenia do filmów? RE: Wyświetlenia z QQTube - Muraszczyk - 16-05-2017 01:46 Zdecydowanie QQtube ma dobre wyświetlenia ale są dosyć drogie. Poszukaj na Seoclerks, jest tam sporo ciekawych ofert, a kieruj się opiniami i własnymi testami |