Zarobek na towarze z Chin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarobek na towarze z Chin (/Temat-Zarobek-na-towarze-z-Chin-91512) |
Zarobek na towarze z Chin - Athemis - 23-05-2014 17:48 Planuję założyć działalność gospodarczą i myślę nad handlem na Allegro towarem z Chin (dropshopping dokładnie) i teraz pojawia się pytanie. Czy znalazłaby się osoba, która by na początku pomogła, może chciała wejść w spółkę ze mną i ogarnęła ze mną temat, wprowadziła mnie? RE: Zarobek na towarze z Chin - B_Y_K_U - 23-05-2014 18:02 Napisz do użytkownika klook Może pomoże coś ogarnąć, spoko człowiek. RE: Zarobek na towarze z Chin - UmcyUmcy - 23-05-2014 18:21 Na allegro jest za duża konkurencja... nie polecam. RE: Zarobek na towarze z Chin - Pawel Szamotulski - 23-05-2014 18:37 Co chcesz ściągać? Mam kilka adresów (głównie z stronami o tematyce ogólnej i e-papierosów), możemy się dogadać. RE: Zarobek na towarze z Chin - Kirito Kun - 24-05-2014 18:54 aliexpres |