Tematyka Blogu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Tematyka Blogu (/Temat-Tematyka-Blogu-91467) |
Tematyka Blogu - kuxnicki - 22-05-2014 19:17 Cześć, zastanawiałem się ostatnio na jakiej tematyce blogu, można zyskać największą rzeszę fanów. Doszedłem do wniosku, że w moim przypadku najlepiej będzie połączyć przyjemne z pożytecznym. Wybrałem Motoryzacje i Gry Komputerowe/konsole. Na blogach o czym zarabiacie ? RE: Tematyka Blogu - czesio89ns - 24-05-2014 16:14 Serwis turystyczno-sportowy oraz portal o tematyce fotografii RE: Tematyka Blogu - Tomasz Świtała - 25-05-2014 17:52 Rzeszę fanów możesz zdobyć publikując wartościowy content (szeroko pojętą treść)... Jedne nisze są wypchane bardziej drugie mniej, ale w każdej można znaleźć jeszcze swoje małe miejsce i odpowiednio je wykorzystać. Skup się na tym na czym się znasz i co lubisz (W Twoim przypadku motoryzacja, i gry)... Pamiętaj tylko żeby nie pisać o grach na blogu motoryzacyjnym. No i najważniejsza sprawa... z góry określ grupę Twoich potencjalnych odbiorców (zainteresowania, wiek itp... Czym dokładniejszy opis tym dokładniej będziesz mógł trafić z treścią, czy późniejszą ofertą). Pozdrawiam. |