![]() |
Co z tym Splitem...? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co z tym Splitem...? (/Temat-Co-z-tym-Splitem-9140) |
Co z tym Splitem...? - ketrab - 23-06-2010 08:43 Od jakiegoś czasu pojawia się błąd i nie można w ogóle wejść na stronę SPLITPTC. Osobiście ubolewam nad stratą tym bardziej, iż właśnie uzbierałem dolara, potrzebnego do minimalnej wypłaty. Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni i będę mógł wypłacić po raz pierwszy swoje wirtualne pieniądze. Jak wy to skomentujecie ? RE: Co z tym Splitem...? - Bolt - 23-06-2010 08:45 No cóż, mimo, iż nie bawię się za bardzo w buxy, te dość wysokie stawki przyciągnęły moją uwagę, mam nadzieję, ze ten problem niedługo się skończy, bo niezły bux się wydawał ![]() RE: Co z tym Splitem...? - Athemis - 23-06-2010 08:51 Ja zleciłem wypłatę 3$ i uzbierane miałem już kolejne 4$, więc tym bardziej chciałbym żeby strona działała. Trzeba czekać. RE: Co z tym Splitem...? - Elhi4rd - 23-06-2010 09:39 Ohh, strona nie będzie już działać. Split był stroną od http://www.buxhost.com/ , każdy może taką stronkę zrobić, na samym początku włożyć w to trochę kasy (żeby wypłacić innym), później ludzie kupią premium (kasa z premium będzie na wypłaty).Zarobi i się zmywa.Split już nie wróci. RE: Co z tym Splitem...? - Janszuster - 24-06-2010 07:20 (23-06-2010 08:43)ketrab napisał(a): Od jakiegoś czasu pojawia się błąd i nie można w ogóle wejść na stronę SPLITPTC. Osobiście ubolewam nad stratą tym bardziej, iż właśnie uzbierałem dolara, potrzebnego do minimalnej wypłaty. Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni i będę mógł wypłacić po raz pierwszy swoje wirtualne pieniądze. Jak wy to skomentujecie ? Jak dla mnie do już nie ruszy ![]() RE: Co z tym Splitem...? - Paviano - 24-06-2010 07:39 Ja też na tym zbierałem :/' Pewnie już nie będzie tego buxa ![]() Co z tym Splitem...? - DDK - 25-02-2012 14:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |