Torba treningowa pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Torba treningowa pytanie (/Temat-Torba-treningowa-pytanie-91384) |
Torba treningowa pytanie - mikolaj90 - 20-05-2014 17:17 Siemano. Mam pytanie dotyczące torby. Ilu litrową kupić, żeby zmieścić w niej: - koszulkę, spodenki - rękawice - bandaże - szczękę - ochraniacze; kask Pytam bo nie chcę przesadzić z litrami Pozdro. RE: Torba treningowa pytanie - T0Tomek - 20-05-2014 19:55 Jeśli masz ten sprzęt u siebie najlepszym sposobem będzie wybranie się do sklepu sportowego i przymiarka RE: Torba treningowa pytanie - Szaman1644 - 20-05-2014 20:05 Jeżeli kupujesz firmowe to przy tych rozmiarach jest naprawdę mała różnica cenowa i nie wiem czy ci się opłaca kupić mniejszą za 10 zł taniej Sam mam Nike jakiś tam model i z tego co pamiętam właśnie tak było. Nawet jak mało zapakuje nie wygląda jakoś źle. |