Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Pracy by ZexKox - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik Pracy by ZexKox (/Temat-Dziennik-Pracy-by-ZexKox-91332)

Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 19-05-2014 17:12

Witam, z tej strony ZexKox i postanowiłem prowadzić swój dziennik w celu motywacji. A więc do rzeczy na sam początek zamierzam spróbować zarabiać na skracaniu linków w serwisie Shorte.st od użytkownika @Daniello95 otrzymałem kilka wskazówek w zamian za rejestracje z reflinka.

No dobrze, a więc jaki mam cel ?

Do końca maja zamierzam zarobić 20$, które w czerwcu chcę zainwestować w serwer i domenę aby założyć jakiegoś bloga pod PPA.

Zadania na dzisiaj:

-Zaplanować mniej więcej plan działania do końca maja,
-Zarobić pierwszego centa na skracaniu linków Smile

W miarę możliwość będę starał się aktualizować ten dziennik codziennie wraz ze screenami, ze statystyk Smile

Pozdrawiam

RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 14-06-2014 11:33

No dobra a więc tak od mojego postu nic niestety nie zrobiłem aby zarobić Xpokerface Ale za to wykorzystałem ten czas aby się dokształcić w zarabianiu przez internet.

No dobra a więc do rzeczy cel do końca lipca to 1000 PLN Smile

Dzień 1

Zadania na dzisiaj:
-Stworzyć dwa blogi
-Stworzyć fanpage i zacząć jego promocje
-Przetestować pewna niszę, która wpadał mi do głowy wczoraj przy browarku Tongue

Cel: 0/1000 PLN

RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 15-06-2014 22:05

Dzień 2

W dniu dzisiejszym za dużo niestety nie zrobiłem. Co do tej niszy to jeszcze nie testowałem Smile

Zadania na jutro to rozpocząć promocje bloga oraz fanpage. Dodatkowo zamierzam jeszcze stworzyć jakieś nowe fake konto na Facebooku i zebrać trochę znajomych. Później w dalszej części promocja fanpage oraz linków Smile

Cel: 0/1000PLN

RE: Dziennik Pracy by ZexKox - erykziele12 - 16-06-2014 06:37

Na samym shorte nie dasz rady 1000 zł moim zdaniem wycisnąć Big Grin Ale powodzenia.

RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 16-06-2014 11:00

(16-06-2014 06:37)erykziele12 napisał(a):  Na samym shorte nie dasz rady 1000 zł moim zdaniem wycisnąć Big Grin Ale powodzenia.

Zapomniałem dodać, że zaczynam jeszcze zarabiać na PPA oraz subskrypcjach Smile

RE: Dziennik Pracy by ZexKox - erykziele12 - 16-06-2014 12:28

A no chyba że tak. To powodzenia życzę, będę zaglądac Smile

RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 21-06-2014 17:12

No dobra a więc czas na aktualizacje przez ostatnie dni budowałem w dalszym ciągu swoje zaplecze, czyli promowałem i pozycjonowałem blogi oraz rozwijałem fanpage. Jutro zrobię sobie małą przerwę i od poniedziałku startuje na poważnie Smile

Dziennik Pracy by ZexKox - Vasaki - 25-02-2018 10:01

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.