![]() |
Dziennik Pracy by ZexKox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy by ZexKox (/Temat-Dziennik-Pracy-by-ZexKox-91332) |
Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 19-05-2014 17:12 Witam, z tej strony ZexKox i postanowiłem prowadzić swój dziennik w celu motywacji. A więc do rzeczy na sam początek zamierzam spróbować zarabiać na skracaniu linków w serwisie Shorte.st od użytkownika @Daniello95 otrzymałem kilka wskazówek w zamian za rejestracje z reflinka. No dobrze, a więc jaki mam cel ? Do końca maja zamierzam zarobić 20$, które w czerwcu chcę zainwestować w serwer i domenę aby założyć jakiegoś bloga pod PPA. Zadania na dzisiaj: -Zaplanować mniej więcej plan działania do końca maja, -Zarobić pierwszego centa na skracaniu linków ![]() W miarę możliwość będę starał się aktualizować ten dziennik codziennie wraz ze screenami, ze statystyk ![]() Pozdrawiam RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 14-06-2014 11:33 No dobra a więc tak od mojego postu nic niestety nie zrobiłem aby zarobić ![]() No dobra a więc do rzeczy cel do końca lipca to 1000 PLN ![]() Dzień 1 Zadania na dzisiaj: -Stworzyć dwa blogi -Stworzyć fanpage i zacząć jego promocje -Przetestować pewna niszę, która wpadał mi do głowy wczoraj przy browarku ![]() Cel: 0/1000 PLN RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 15-06-2014 22:05 Dzień 2 W dniu dzisiejszym za dużo niestety nie zrobiłem. Co do tej niszy to jeszcze nie testowałem ![]() Zadania na jutro to rozpocząć promocje bloga oraz fanpage. Dodatkowo zamierzam jeszcze stworzyć jakieś nowe fake konto na Facebooku i zebrać trochę znajomych. Później w dalszej części promocja fanpage oraz linków ![]() Cel: 0/1000PLN RE: Dziennik Pracy by ZexKox - erykziele12 - 16-06-2014 06:37 Na samym shorte nie dasz rady 1000 zł moim zdaniem wycisnąć ![]() RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 16-06-2014 11:00 (16-06-2014 06:37)erykziele12 napisał(a): Na samym shorte nie dasz rady 1000 zł moim zdaniem wycisnąć Zapomniałem dodać, że zaczynam jeszcze zarabiać na PPA oraz subskrypcjach ![]() RE: Dziennik Pracy by ZexKox - erykziele12 - 16-06-2014 12:28 A no chyba że tak. To powodzenia życzę, będę zaglądac ![]() RE: Dziennik Pracy by ZexKox - ZexKox - 21-06-2014 17:12 No dobra a więc czas na aktualizacje przez ostatnie dni budowałem w dalszym ciągu swoje zaplecze, czyli promowałem i pozycjonowałem blogi oraz rozwijałem fanpage. Jutro zrobię sobie małą przerwę i od poniedziałku startuje na poważnie ![]() Dziennik Pracy by ZexKox - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |