![]() |
Sygnały binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Sygnały binarne (/Temat-Sygnaly-binarne-91274) |
Sygnały binarne - Bartas89 - 18-05-2014 15:37 Witam wszystkich ponieważ jestem tutaj nowy ![]() ![]() Teraz przejdę do rzeczy. Ogólnie wiem na czym polegaja opcje binarne. Kiedyś bawiłem sie w trading sportowy i praktycznie polega to na tej samej zasadzie. Trafiłem na pewna strone gdzie dowiedziałem się, że istnieją tzw "sygnały binarne od brokerów". Czy ktos korzysta może z czegoś takiego i wypowie się na ten temat? Pewien broker (nazwy nie wymienie bo nie wiem czy mogę) oferuje taką opcję przy depozycie min. 500$. Inny min 1000$. Czy gra jest warta świeczki i czy opłaca sie wpłacić te 500$ żeby móc skorzystac z takiej opcji? Z góry dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam ![]() RE: Sygnały binarne - Comparic - 18-05-2014 16:48 Ciężko powiedzieć jak jest z tymi sygnałami bo brokerowi nie zależy specjalnie na tym żebyśmy zarabiali ![]() Oczywiście jest to jakiś wabik na klienta, ale trzeba by to najpierw testować. Jeśli założysz konto, to obserwuj najpierw jaką mają skuteczność zanim zaczniesz ryzykować realne pieniądze. Z sygnałami jest taki trend zauważalny, że brokerzy je dają, pytanie tylko kto je tam tworzy. RE: Sygnały binarne - Bartas89 - 18-05-2014 17:24 Jaki wskaźnik, skąd go masz i za ile? ![]() RE: Sygnały binarne - MaLiN - 21-05-2014 03:38 Poczytaj sobie trochę informacji o sygnałach, oferowanych przez brokerów: http://www.binary24.pl/pl/top/sygnaly Może to coś Tobie pomoże. RE: Sygnały binarne - Mateush - 22-05-2014 00:50 na sygnały trzeba uważać, bo to działa podobnie jak typy bukmacherskie - zawsze znajdą się osoby, które będą chciały za to zapłacić, a okazja czyni złodzieja. Stron z sygnałami ostatnio wyrosło multum, jak grzyby po deszczu. RE: Sygnały binarne - MaLiN - 29-05-2014 09:00 Niestety, dopóki się nie przekonasz to nie ocenisz. RE: Sygnały binarne - Inwestor25 - 06-06-2014 16:56 Dokładnie, dopóki sam nie sprawdzisz to nie dowiesz się czy warto czy nie, bo opinie w necie były wiarygodne do czasu. Myślę, że warto śledzić wątek Verba, i bezpłatnie przetestować jego sygnały |