Jak poinformować o zarobkach. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Jak poinformować o zarobkach. (/Temat-Jak-poinformowac-o-zarobkach-91161) |
Jak poinformować o zarobkach. - Arivi - 16-05-2014 20:04 Hej mam pewien wstydliwy temat Jak poinformować rodziców na czym "chce zarabiać" pieniądze? Chodzi mi o to, że jak wiadomo takie smsy premium z fajersuba itd.. to nie jest zbyt moralna praca, a jak powiem ojcu, że zarabiam na subskrypcjach sms to i tak będzie dociekliwy jak dokładnie Nie mam z nim zbyt miłych kontaktów ponieważ wmówił sobie, że policja mnie dorwie chociaż jakoś nigdy nie złamałem prawa w porównaniu do niego. Oczywiście mogę przeczekać ten krótki czas aż zdobędę pełnoletność ale wolę zacząć zarabiać w tym młodym wieku . RE: Jak poinformować o zarobkach. - badii - 16-05-2014 20:06 Powiedz im, że dajesz ludziom to co chcą U mnie dali spokój jak im tak powiedziałem RE: Jak poinformować o zarobkach. - Danysuw - 16-05-2014 20:09 Powiedz mu, ze uczysz ludzi, by zwracali uwagę na teksty pisane małym druczkiem i za to Ci placa RE: Jak poinformować o zarobkach. - Arivi - 16-05-2014 20:14 (16-05-2014 20:09)Danysuw napisał(a): Powiedz mu, ze uczysz ludzi, by zwracali uwagę na teksty pisane małym druczkiem i za to Ci placa Tak ale mimo iż jest regulamin on i tak uważa swoje, że to jest oszustwo blah blah blah żebym się nie zdziwił jak policja zapuka Musze go jakoś do tego przekonać tylko za cholere nie wiem jak. RE: Jak poinformować o zarobkach. - PremAccHack - 16-05-2014 20:17 Jak można robić ludzi w konia. No ale widocznie na tym świecie są tacy ludzie... W niedzielę jakby nic komunie przyjmują. Mniejszość z tym. Jak widzę te subskrypcje na fejsie to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Do czego ten świat zmierza?? Powodzenia w robieniu ludzi w konia, mam nadzieję że prędzej czy później zapukają Panowie w Niebieskich mundurach do Ciebie i innych sub-naciągaczy. RE: Jak poinformować o zarobkach. - nyn - 16-05-2014 20:29 Widzisz, jakbyś dawał real content to nie miałbyś takich moralnych dylematów. RE: Jak poinformować o zarobkach. - Arivi - 17-05-2014 09:45 Tylko, że taką subskrypcje wygraj Iphone żeby opublikować nie musisz łamać prawa. edit Jestem w pewnym sensie ateistą/ RE: Jak poinformować o zarobkach. - Klin - 18-05-2014 08:16 Promuj whitehat i problem rozwiazany, zajmij sie CPA. Powiedz rodzica o zarobkach wtedy gdy juz te pieniadze bedziesz mial w reku |