PayPal czy konto jest bezpieczne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PayPal czy konto jest bezpieczne? (/Temat-PayPal-czy-konto-jest-bezpieczne-91117) |
PayPal czy konto jest bezpieczne? - misiaczek25 - 15-05-2014 22:17 Witam, tak jak w temacie czy konto PayPal jest bezpieczne? Pytam bo parę lat temu założyłem tam konto, dokonałem jakieś transakcji (otrzymałem pieniądze za doładowanie Orange) i po jakimś czasie założyli mi ograniczenie i do tej pory ono widnieje a już minęło dobre 3-4 lata. Jakoś od tamtego czasu nie mam pewności co do PayPal, jak to teraz wygląda? Pozdrawiam RE: PayPal czy konto jest bezpieczne? - marcel_kk - 16-05-2014 03:55 Zweryfikuj konto i ciesz się systemem płatności PayPal. RE: PayPal czy konto jest bezpieczne? - misiaczek25 - 16-05-2014 22:33 Rozumiem ale czy takie konto jest darmowe? Wypłaty z konta paypal na konto bankowe jak i przyjmowanie wpłat na paypal jest darmowe? Może ktoś więcej coś napisze na temat paypal :-) RE: PayPal czy konto jest bezpieczne? - marcel_kk - 17-05-2014 05:50 Wypłaty na konto bankowe i wpłaty - darmowe. Prowadzenie konta - darmowe Wysyłanie pieniędzy na inne konto PP jako: "Rodzinie lub znajomym"- darmowe Wysyłanie pieniędzy na inne konto PP jako: "Płacę za towary lub usługi" - płatne RE: PayPal czy konto jest bezpieczne? - lukasz.t - 17-05-2014 07:20 Używam PayPal od dawna (zweryfikowałem je dzięki swojemu kontu w mBankui) i w pełni zgadzam się z tym, co mówi Marcel |