Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS (/Temat-Sprzedam-hot-nisze-PPA-Subskrycje-SMS-91033) Strony: 1 2 |
Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - majinpov - 14-05-2014 16:06 1.Nazwa przedmiotu : Sprzedam niszę idealnie nadającą się pod PPA lub Sub sms. 2.Opis przedmiotu : Nisza jest bardzo oblegana z zarazem bardzo małą konkurencją, nie jest to nowa nisza ale ostatnie wydarzenia mają wpływ na bardzo dużą popularność tej niszy. Zarobki są niemal nieograniczone a nisza jest długotrwała. Możliwości promowania niszy są niemal nieograniczone - idealnie pasuje zarówno pod youtube, seo jak i fora internetowe. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Kupujesz: nisze + proponowane styl i kierunek jej wykonania i promocji + słowa kluczowe opracowane z google keywords tool + przykładowy program w Visual Basic. 3.Zdjęcia : Zdjęcia przedstawiają ścisłe słowo kluczowe z wyszukiwaną niszą ( z produktem, który oferujemy ) - ścisłe 4.Kontakt : gg 3271770 PW na forum 5.Cena : 1 osoba 49 zł - SPRZEDANE dzisiaj tj. 15.05.2014 - cena za niszę 99zł jutro tj. 16.05.2014 - cena za niszę 199zł Dla zainteresowanych jest możliwość kupna niszy + projekt VB + 4 różne filmy ukazujące prawdziwość tej niszy. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - WujRock - 14-05-2014 16:09 Do recenzji daj! Do recenzji daj komuś! RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - majinpov - 14-05-2014 16:16 Pierwsza osoba ze z długim stażem na forum i przynajmniej większą reputacją/ilością postów na forum dostanie ode mnie nisze za 49 zł ze wszystkimi dodatkami czyli Program gotowy do promocji wykonany w VB Program dla potencjalnego klienta z dublowaniem leadów ( update ) - duża szansa na zdobycie lead x2 4 x film na youtube pokazujący działanie tej niszy myślę, że to uczciwy warunek, biorąc pod uwagę mój staż na forum i reputację. RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - Qwik - 14-05-2014 16:23 Recenzje do administracji.Widzę ze pewnie nic na tym nie zarobiłeś bo nie dałeś statystyk z leadów. RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - bodek7654 - 14-05-2014 16:29 podrzuc danielowi jest tutorem i sprawnie ocenia RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - rozekrr - 14-05-2014 16:30 Jak się ma ilość sprzedanych sztuk do zarobków? Co od siebie dodatkowo musimy posiadać/potrafić? Ile Ty na tym zarobiłeś i czy posiadasz na to dowód? RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - michal463 - 14-05-2014 16:51 podpinam się pod pytania RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - majinpov - 14-05-2014 16:54 (14-05-2014 16:23)Qwik napisał(a): Recenzje do administracji.Widzę ze pewnie nic na tym nie zarobiłeś bo nie dałeś statystyk z leadów. Tak masz rację nie zarobiłem na tym, ponieważ przygotowałem nisze pod siebie. (14-05-2014 16:30)rozekrr napisał(a): Jak się ma ilość sprzedanych sztuk do zarobków? Jak widzisz miesięczne wyszukiwania są bardzo wysokie a osoby wyszukujące hasła są ściśle zainteresowani tą niszą. Potencjał jest nie wyczerpany, gdy poznasz tą niszę i wzrost jej popularności bez problemu znajdziesz inne nisze podobnie działające do tej. Mogę śmiało powiedzieć, że to jest jedna z tych nisz które się nie skończą. Umiejętności z promowania hacków wystarczą - nisza to nie są hacki Stworzyłem nisze, programy, filmy pod siebie, ale ostatnio na wszystko brakuje mi czasu, dlatego ją sprzedaje. RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - rozekrr - 14-05-2014 17:12 Czyli niszą tego jeszcze nie można nazwać, bo nic z niej nie zarobiłeś tak? Jakie dzienne zarobki z niej przewidujesz przy minimalnym nakładzie promocji dla takiej osoby jak ja? Po jakim czasie powinna się zwrócić kasa wydana w niszę? P.S. To że wyszukiwania są duże nie przekłada się na konkurencje, bo ten co wybije się najwyżej będzie zarabiał najwięcej, reszta nie. Dlatego powinieneś ustalić limit sprzedanych sztuk. RE: Sprzedam hot nisze PPA/Subskrycje SMS - majinpov - 14-05-2014 22:32 rozekrr napisałem Ci na pw |