"moc" pozycjonowania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: "moc" pozycjonowania (/Temat-moc-pozycjonowania-90937) Strony: 1 2 |
"moc" pozycjonowania - Kevintbg - 12-05-2014 22:41 Witam Mam pytania czy jeżeli wykupie pozycjonowanie mojego bloga u jakieś firmy się tym zajmującej na dwie dane frazy to czy mój blog będzie "szedł" w górę na pozycji także pod inne nie podane firmie pozycjonującej frazy? RE: "moc" pozycjonowania - Qwik - 12-05-2014 22:43 Tak ale musisz zadbać o dobre linkowanie wewnętrzne. RE: "moc" pozycjonowania - Kevintbg - 13-05-2014 15:16 to znaczy? RE: "moc" pozycjonowania - RafalG - 13-05-2014 16:55 Wybierasz interesujące Cie słowa kluczowe w tekście i je linkujesz, linkami innych artykułów albo stroną główną. Więcej informacji znajdziesz na: https://www.youtube.com/watch?v=2wOalICa6-4 RE: "moc" pozycjonowania - GoodLecki - 13-05-2014 17:56 EDIT .. Dobry mlaś ze mnie nie ten post PS. nie pozycjonuje się strony na dwie frazy RE: "moc" pozycjonowania - Kevintbg - 13-05-2014 20:42 Podaje przykład czyli np. jeśli mam blog o rybkach to mówię firmie pozycjonerskiej aby pozycjonowała główną stronę na dwie frazy a nie podstronę? I wtedy gdy mam na stronie głównej w tekście linki do innych podstron to będą wzrastały na pozycji także podstrony? PS. pozycjonuje się na frazy stronę główną czy podstrony? RE: "moc" pozycjonowania - GoodLecki - 13-05-2014 21:15 "Firmie pozycjonującej" nie ty mówisz jakie frazy tylko ona tobie powinna je zaproponować. Co i jak będzie pozycjonowane i według jakiej strategi powinno być w regularnych raportach.To czy ci lipy nie wciskają musisz już sam wykminić lub wspomóc się społecznością w ocenie. Na początek zrób/zleć audyt strony, sprawdź optymalizację . Jak już wybierzesz "firme" sprawdź najpierw opinie o nich, podpytaj na forach branżowych a jak masz możliwość sprawdź strony innych korzystających z usług danej firmy,sprawdź też historie domeny.Grafikę i rozmieszczenie kluczowych tematów zrobiłeś? Generalnie wtedy można zacząć myśleć o pozycjonowaniu strony. RE: "moc" pozycjonowania - lots_terror - 13-05-2014 21:16 (13-05-2014 20:42)Kevintbg napisał(a): PS. pozycjonuje się na frazy stronę główną czy podstrony? i to, i to. Na pewno nie pozycjonuje się na tylko na 2 frazy, poczytaj trochę również o long tail. btw. Pisząc fima pozyjonerska masz na myśli sprawdzoną agencję SEO czy pseudopozycjonerów za 20 zł z allegro ? RE: "moc" pozycjonowania - Kevintbg - 13-05-2014 21:19 Z google firmy Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka RE: "moc" pozycjonowania - GoodLecki - 13-05-2014 21:26 (13-05-2014 21:19)Kevintbg napisał(a): Z google firmy A to ciekawe możesz podać przykład? Klakierzy z g. mogą i mają głównie jeden cel buy more adwords |