Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom (/Temat-Rywalizacja-i-Motywacja-Dziennik-Badii-i-Badom-90935) |
Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - badom - 12-05-2014 21:19 Hej wszystkim, ja jestem Badom i razem z kolegą Badii postanowiliśmy założyć wspólny dziennik. Dzięki naszej rywalizacji podniesie się także motywacja do zarabiania. Jeśli o mnie chodzi to swoją przygodę zaczynałem chyba jak większość nas na Lockerz, gdzie udało mi się zdobyć swoje pierwsze pieniądze przez Internet- 25$,50$ oraz (już chyba) legendarną koszulkę. Później strony typu Qday, zdobywcy-nagrod itp. gdzie wygrałem głównie masę koszulek, pendrivów, doładowań i nawet aparat fotograficzny. Rok 2013 to MyPay + Kubigo. W międzyczasie próbowałem swoich sił w PPA (ok. 100$ zarobionych) i od niedawna shorte.st. Jak będę zarabiał? Jak najwięcej . Rezygnuję z Fake Contentu PPA, nie chcę mieć nikogo na sumieniu po prostu. Co innego Real Content, przynajmniej wku$*@!a osoba po odczytaniu salda konta dostaje to co chciała pobrać. Oprócz tego będę próbował bawić w skracacze między innymi. W maju zarobiłem na shorte 14$, tak prawdę poświęcając kilkanaście minut przez 2-3 dni. Nie jestem nastawiony na konkretny sposób zarabiania, na czym będzie okazja to spróbuję swoich sił. Liczę na wasze wsparcie i podpowiedzi. Pozdrawiam RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - ErgePL - 12-05-2014 21:28 Powodzonka! 2 RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - badii - 12-05-2014 21:33 No siemano! Jestem kumplem badoma jak już wcześniej napisał Co tu się będę dużo rozpisywać ;> Założyliśmy razem ten dziennik, by sobie zarabiać i mieć motywację, że muszę więcej od niego dziś zarobić! Podsumowanka będą na koniec każdego dnia Ja od siebie mogę dodać, że zaczynałem z MyPay'em, potem NeoBux, próbowałem coś w PPA, ale mi się nie udało. Ponad tysiąc zarobiłem na subach, a teraz utrzymuję się z bukmacherki! Tak więc Jarek, powodzenia! =D RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - MatiMaister - 12-05-2014 21:50 ,,Legendarna koszulka'' haha swoją czasem zakładam na siłownię Powodzenia RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - badii - 12-05-2014 22:01 http://scr.hu/1c47/qhssf Dzisiejsze zmagania Na dziś koniec. Bierz się Jarek od jutra do roboty, powodzenia! RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - badom - 13-05-2014 11:49 Dzisiaj przyszła wypłata z Shorte, jestem zadowolony . RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - UmCyK - 13-05-2014 12:04 Gratuluję wypłaty i powodzenia. RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - badom - 13-05-2014 12:20 Dziękuję. Przed chwilą zakupiłem również FanPage za 37zł, zobaczymy co z tego będzie. Saldo dzisiejsze jak do tej pory: - otrzymane 43zł - wydane 37zł Bilans +6zł RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - Bandaid - 14-05-2014 15:32 Powodzenia badom! Będę śledził RE: Rywalizacja i Motywacja- Dziennik Badii i Badom - badom - 14-05-2014 21:29 Dzięki! Dziś spokojniejszy dzień bo pisałem maturę z geo i byłem tym przejęty . Wpadło trochę grosza na shorte i powoli leczę kupiony FanPage (był strasznie zaśmiecony subami przez co zasięg był żałosny). Dodaję posty zgodnie z tematem FP i lajki rosną. Dopiero za kilka dni pomyślę o wrzuceniu tam shorte. PS. Nie wiecie może czy da się zablokować możliwość pisania komentarzy przez inne FP pod moimi zdjęciami? |