![]() |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846) |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 11-05-2014 14:57 Chciałbym przedstawić w tym dziale sposób zarobku w grze Goldenchase Czysty link: http://goldenchase.net Reflink: http://goldenchase.net/?i=287455 (Dziękuję ![]() Gra polega na wynajmowaniu krasnali na nieograniczony okres czasu. Krasnale wynajmujemy za gold i produkują dla nas kryształy. 100 kryształów - 1 gold 3500 gold - 1$ 1PP (Payment Point) - 1$ (PP są potrzebne do wypłacenia golda jako $) Wypłaty i wpłaty przez PAYEER - INSTANT Wydobyte kryształy w każdej chwili można zamienić na gold. Gold z wydobytych kryształów po zamianie trafia w 70% na Konto PURCHASE (Reinwestycja) i w 30% na Konto CASH OUT (Do wypłaty) Inwestować można już od 1$, jednak najbardziej opłacalna jest pierwsza wpłata, więc jeśli zamierzasz później dodawać środki - rozważ wpłacenie większej sumy na początku. PIERWSZA WPŁATA ZOSTAJE POWIĘKSZONA O 55% !!! Krasnale: Grumpy - koszt: 100 gold zysk: 0.1 gold/h Sneezy - koszt: 1000 gold zysk: 1.05 gold/h Bashful - koszt: 5000 gold zysk: 5.5 gold/h Doc - koszt: 25000 gold zysk: 29 gold/h Happy - koszt: 100000 gold zysk: 120 gold/h Sleepy - koszt: 100000 gold zysk: 1PP/24h Dopey - koszt: 185000 gold zysk: 2PP/24h KRASNALE SLEEPY I DOPEY SĄ BARDZO WAŻNE JEŚLI CHCEMY SZYBKO WYPŁACAĆ CODZIENNIE KASĘ. WTEDY JEST MNIEJSZE RYZYKO UTRATY ZAINWESTOWANEJ KWOTY, BO PIENIĄŻKI CODZIENNIE POWOLI WPŁYWAJĄ NAM NA KONTO. JEŚLI JEDNAK KTOŚ CHCE ZARYZYKOWAĆ I POCZEKAĆ DŁUŻEJ NA WYPŁATĘ ALE MIEĆ SZANSĘ NA SZYBSZY I WIĘKSZY ZAROBEK (JEDNAK WYPŁACI DOPIERO PO JAKIMŚ CZASIE) TO MOŻNA SIĘ WSTRZYMAĆ Z KUPNEM KRASNALI pp I SKUPIĆ NA GOLDZIE I REINWESTYCJI. JEST TO JEDNAK BARDZIEJ RYZYKOWNE NIŻ WYPŁACANIE MNIEJSZYCH KWOT ALE WCZEŚNIEJ ![]() UWAGA: Na $ Wymieniamy GOLD i PP Aby wypłacić 1$ należy posiadać 1PP i 3500 gold w CASH OUT!!! Przykładowe PIERWSZE wpłaty: 1$ - Nie dostajemy żadnego krasnala i otrzymujemy 5425 gold na kupno krasnali. 5$ - Dostajemy 5 Grumpy i 3 Sneezy za darmo oraz 27125 gold na kupno krasnali. 10$ - Dostajemy 5 Grumpy, 5 Sneezy i 1 Bashful za darmo oraz 54250 goldna kupno krasnali. 100$ - Dostajemy 11 Grumpy, 6 Sneezy, 1 Bashful i 4 Doc za darmo oraz 542500 gold na kupno krasnali. IM WIĘKSZA PIERWSZA WPŁATA TYM SZYBCIEJ SIĘ ZWRÓCI! Pomogę z obliczeniem i wybraniem najdogodniejszej wpłaty, pytania proszę kierować na gg: 4647096 Dowody wypłat (nie moje): ![]() ![]() AKTUALNE DOWODY WYPŁAT: (MOJE ![]() ![]() Zapraszam do rejestracji, istnieje również możliwość rozwinięcia konta bez wpłaty ale aby dokonać wypłaty i tak potrzebna jest wpłata 1$. UWAGA - ruszył kolejny program na tej samej zasadzie! Wpłaty i wypłaty w Bitcoin, jeśli ktoś posiada. Tłumaczyć nie będę, bo polega na tym samym. Istnieje od 5 czerwca 2014! Pierwsza wpłata +30% - dobry przelicznik ![]() Reflink: http://golden-cows.com/en/?i=937 Czysty: http://golden-cows.com RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - dora - 12-05-2014 17:47 kiedy wwystartowal ten program? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - maciuus - 12-05-2014 23:03 Dzisiaj wpłaciłem 2$ tutaj moje krasnale ![]() Dzienny przychód z nich narazie to 283,2 golda czyli 0.08$. Narazie będe reinwestował cały zysk. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 12-05-2014 23:25 (12-05-2014 23:03)maciuus napisał(a): Dzisiaj wpłaciłem 2$ Ale reffa ominąłeś, no trudno ![]() ![]() Istnieje według licznika na stronie ponad 300 dni. Ma ponad 200.000 użytkowników na całym świecie na czacie potwierdzają, że wypłaca. Admin również często dostępny na czacie - odpowiada na pytania. Doinwestowałem dzisiaj 16$ - Niestety popełniłem ten błąd i nie zainwestowałem od razu całej sumy. Miałbym aktualnie dużo większe zarobki. PIERWSZA WPŁATA JEST POWIĘKSZONA O 55% !!! RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - maciuus - 12-05-2014 23:48 (12-05-2014 23:25)kolorpurpury napisał(a): Ale reffa ominąłeś, no trudno Reffa omniąłem dlatego, że konto miałem już wcześniej tylko dopiero dzisiaj wpłaciłem pieniądze, wcześniej zbierałem Daily Bonusy RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 13-05-2014 00:05 (12-05-2014 23:48)maciuus napisał(a):(12-05-2014 23:25)kolorpurpury napisał(a): Ale reffa ominąłeś, no trudno A no to zwracam honor ![]() Obliczyłem, że wejście za sumę 130$ (najniższa z tych bardzo opłacalnych) da na starcie 7$ dziennie zarobku (5 reinwestycja i 2 do cash out) Ale wtedy potrzebne są krasnale produkujące PP. Pierwszego kupi się już po 5 dniach - pozwoli on na wypłacanie dolara dziennie (zarabiamy 2) Potem dobrze jest 2, 3 dni dokupić krasnali za reinwestycję i po 4 następnych dniach kupić drugiego, wtedy mamy już 2$ dziennie. Potem analogicznie można z 2, 3 dni reinwestować w krasnali i po dwóch tygodniach dobijemy spokojnie do 8$ dziennie i tak w kółko, myślę, że po miesiącu zacznie się bardzo przyjemne zarabianie za wejście z tą kwotą (JAKO PIERWSZĄ WPŁATĘ!!!) I w następny miesiąc spokojnie się zwróci i będzie pracować dość pokaźnie na plus. czyli pewny zwrot w 2 miesiące za takie wejście. Myślę, że 2 miesiące wytrzyma program bez problemu, skoro nie boi się wypłat instant. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Duxone00 - 13-05-2014 18:37 kolorpurpury widzę że wypłacasz na payeer i pewno wpłacasz chciałem dzisiaj wpłacić 100$ kartą na payeer pokazało się że trzeba zarejestrować kartę wysyłając zdjęcia to wysłałem im zdjęcie karty tylko pierwszej strony + zdjęcie dowodu z obu stron + zdjęcie prawa jazdy również z obu stron, przechodziłeś przez taki proces weryfikacji tam ? dodam iż kasa z konta została pobrana a na payeer wisi jeszcze jako otrzymana ale by ją dodali wymagana jest weryfikacja... RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 13-05-2014 19:38 (13-05-2014 18:37)Duxone00 napisał(a): kolorpurpury widzę że wypłacasz na payeer i pewno wpłacasz Jasne, że miałem. Wysłałem zdjęcie i kasa przyszła w tej samej chwili ale dlatego, że napisałem do nich ticket w tej sprawie. Zdjęcie należy wysłać trzymając dokumenty w rękach, nie żadne skany czy coś, wysłałem fotkę jak trzymam dowód i kartę w jednej ręce i nie było żadnych problemów ![]() Mają czas na akceptację zdjęć chyba do 24 godzin. Na początku byłem źle nastawiony do PAYEER, ale to pełen profesjonalizm i łatwość obsługi. Z Paypal miałem o wiele więcej problemów. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - maciuus - 13-05-2014 21:02 Ja właśnie też wpłacałem kartą przez payeer, raz 2$ później 3,5$ i obyło się bez żadnej weryfikacji. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - tidid - 14-05-2014 06:23 A nie można zrobić przelewu na Payeer tak jak to jest na PayPal? |