![]() |
Przygarnę, bardzo proszę :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przygarnę, bardzo proszę :) (/Temat-Przygarne-bardzo-prosze-90806) |
Przygarnę, bardzo proszę :) - Yep - 10-05-2014 20:22 Witam, chciałbym państwa zapytać czy ma ktoś z was na oddanie fanpage ?Nie wiem może wam nie potrzebny i chcecie się pozbyć z powodu braku czasu itp ? Bardzo bym był wdzięczny i bardzo bym się ucieszył gdyby ktoś taki oddałby mi fanpage. Proszę pisać na pw lub niżej. A ja się odezwę na skrzynkę odbiorczą :> RE: Przygarnę, bardzo proszę :) - Stworkowaty - 10-05-2014 20:38 Gdybyś jeszcze miał posty to bym Ci dał, ale jeżeli zrobiłeś konto tylko po to żeby poprosić o fanpage to jedyne co mogę dać to zgłoszenie. RE: Przygarnę, bardzo proszę :) - Yep - 10-05-2014 20:42 Konto nie zrobiłem po to, mam na zamiar tutaj się udzielać ponieważ te forum mi odpowiada mam zamiar tutaj być na dłużej. Dodam również że prosiłbym o tego Fp jeśli byś chciał ponieważ zależy mi na tym. :/ Przygarnę, bardzo proszę :) - Hybrid1990 - 02-12-2017 23:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |