fiverr.com -problem i pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: fiverr.com -problem i pomoc (/Temat-fiverr-com-problem-i-pomoc-90797) |
fiverr.com -problem i pomoc - BloNdyN - 10-05-2014 17:25 Witajcie. Otóż dostałem zamówienie od klienta na coś abym mu zakupił (Dośc spora kwota) No i przelał okej ładnie ale na fiverr.com niestety nie mógł się podjąć tego i zwrócili mi kase na konto fiverr.com... Niestety nie wiem jak mogą na pp mi zwrócic i jest tam 145$... Wiecie jak mogę to odzyskać ? Pomóżcie proszę.... Pilnie potrzebuje jak to odzyskać jakoś... Albo by ktoś chciał kupić tam za jakąś rozsądną cene ? Proszę pomóżcie RE: fiverr.com -problem i pomoc - Szaman1644 - 10-05-2014 17:44 Pieniądze możesz wypłacić Ale jak masz na koncie fiver to pewnie za jakieś 2-3 tygodnie RE: fiverr.com -problem i pomoc - BloNdyN - 10-05-2014 17:48 Tzn zostały mi zrefundowane ponieważ nie może mi tego zrobić.. I zwrócili mi na konto fiverr i nie wiem jak wypłacić... Dam 10zł za pomoc proszę Napisałem im e-mail i czekam na odp |