Zapłacę 1 zł za Rejestrację - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zapłacę 1 zł za Rejestrację (/Temat-Zaplace-1-zl-za-Rejestracje-90742) |
Zapłacę 1 zł za Rejestrację - maselko1235 - 09-05-2014 11:48 a więc zapłacę 1 zł za szybką rejestrację a jeśli chcesz zarobić 8 zł po 24h to wszystko wyjaśnie informację na priv lub pod numerem gadu gadu 22404087 Wysyłam Paypalem lub przelew bankowy komu wygodniej, czekam na oferty RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - jakahwala - 09-05-2014 12:24 gdzie sie zarejestrowac ?? RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - NoChybaTy - 10-05-2014 08:59 Zapłacił ten użytkownik komuś za wykonanie zadania ? Bo po rejestracji jakoś dziwnie przestał odpowiadać także uczciwość to chyba obce pojęcie temu użytkownikowi RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - AeN` - 10-05-2014 12:22 To ja poczekam z wykonaniem jak zapłaci tobie RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - NoChybaTy - 10-05-2014 12:27 Jeśli nie będzie przelewu do wieczora to zamieszczę tutaj obszerniejszą relację dotyczącą tego użytkownika tak żeby administracja poczyniła odpowiednie kroki. A póki co jeśli chcecie z nim robić jakiekolwiek interesy to bierzcie kase przed wykonaniem zadania. RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - Hybrid1990 - 14-05-2014 12:08 UWAGA OSZUST !!! zostałem oszukany na 17 zł a tak naprawdę to na 30(10$), użytkownik NoChybaTy również został oszukany na parę euro. Spotkałem wiele oszustów i naciągaczy ale takiego perfida to jeszcze nigdy. Próbował mnie naciągnąć jeszcze na inne rzeczy ale na szczęście się nie zgodziłem. Nie rejestrujcie się nigdzie u tego typa, poproszę o bana dla tego #%!*^! albo podajcie mi jego IP albo email to sam to załatwię RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - NoChybaTy - 14-05-2014 12:18 Potwierdzam słowa Hybrida ten gość to zwykły oszust, dopóki nie dostał tego czego chciał to był bardzo miły i rozmowny,tłumaczył nawet zasady gry w pokera po czym wziął pieniądze i tyle było z nim kontaktu,ściemniał coś o problemach z paypalem że właśnie do mnie nie może wysłać póki co środków i zrobi to do 2h do dzisiaj nie ma tych pieniędzy i nie będzie. Oszukał mnie i pewnie innych użytkowników na 30 złotych. W późniejszym czasie jeśli będzie taka konieczność zamieszczę screeny z rozmowy z tym oszustem.. A tobie bohaterze tego posta życze szybkiego przegrania tych pieniędzy które od nas wyłudziłeś i samych porażek w hazardowej rzeczywistości RE: Zapłacę 1 zł za Rejestrację - Hybrid1990 - 14-05-2014 12:30 też mogę umieścić zapis naszej rozmowy z gg, sami zobaczycie jaki z niego rasowy Cygan napisałem do WilliamHilla i pokerstrategy o tym jak zdobywa te pieniądze, nie wypłacą mu Zapłacę 1 zł za Rejestrację - daniel42na - 15-05-2014 22:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |