Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problemy z allegro. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Problemy z allegro. (/Temat-Problemy-z-allegro-90702)

Problemy z allegro. - ginbon91 - 08-05-2014 13:27

Witam. Musiałem zmienić dane w allegro aby przelać pieniądze na konto swoje gdyż sprzedawałem z konta siostry. A musiałem wykonać weryfikacje. Pierwszy raz odrzucili, drugi raz również odrzucili. Wkońcu napisałem do nich i otrzymałem odpowiedź :
Witam,
wniosek o zmianę danych do wypłat został odrzucony, ponieważ przelew weryfikacyjny został
wykonany z innego rachunku niż został podany w formularzu. Należy więc wpisać w formularzu nr rachunku, z którego będzie wykonywany przelew weryfikacyjny. Proszę również pamiętać, iż dane użytkownika allegro powinny być zgodne z danymi posiadacza rachunku bankowego, z którego nastąpi wpłata.
Pozdrawiam - Może mi ktoś wytłumaczyć na ''chłopski'' rozum bo nie rozumiem tego Smile
Z góry dziękuje ! Smile

RE: Problemy z allegro. - xardas1020 - 08-05-2014 13:37

dane konta bankowego muszą być takie same jak dane na które jest założone konto allegro
więc jeśli konto allegro jest na twoje dane a konto bankowe np siostry to nie przejdziesz weryfikacji i nie wypłacisz pieniążków