Problemy z allegro. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Problemy z allegro. (/Temat-Problemy-z-allegro-90702) |
Problemy z allegro. - ginbon91 - 08-05-2014 13:27 Witam. Musiałem zmienić dane w allegro aby przelać pieniądze na konto swoje gdyż sprzedawałem z konta siostry. A musiałem wykonać weryfikacje. Pierwszy raz odrzucili, drugi raz również odrzucili. Wkońcu napisałem do nich i otrzymałem odpowiedź : Witam, wniosek o zmianę danych do wypłat został odrzucony, ponieważ przelew weryfikacyjny został wykonany z innego rachunku niż został podany w formularzu. Należy więc wpisać w formularzu nr rachunku, z którego będzie wykonywany przelew weryfikacyjny. Proszę również pamiętać, iż dane użytkownika allegro powinny być zgodne z danymi posiadacza rachunku bankowego, z którego nastąpi wpłata. Pozdrawiam - Może mi ktoś wytłumaczyć na ''chłopski'' rozum bo nie rozumiem tego Z góry dziękuje ! RE: Problemy z allegro. - xardas1020 - 08-05-2014 13:37 dane konta bankowego muszą być takie same jak dane na które jest założone konto allegro więc jeśli konto allegro jest na twoje dane a konto bankowe np siostry to nie przejdziesz weryfikacji i nie wypłacisz pieniążków |