![]() |
[Rozwiązane]shop - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]shop (/Temat-Rozwiazane-shop-9069) |
[Rozwiązane]shop - vertax - 22-06-2010 08:01 siema, mam problem, mianowicie o co w tym chodzi, wytlumaczy mi ktos todokladnie, ![]() tylko prosze mi dkoladnie opisac o co z tym chodiz , czy bierze mi to ptz ile mam za to zaplacic czy cos. RE: shop - tymonowy - 22-06-2010 08:06 Po pierwsze , to nic nie kupuj , bo shop dla Polski NIE jest na razie dostępny. Po drugie to tym paskiem możesz obniżyc cene od 1 do 100% płacąc swoimi punktami. PTZ earned to znaczy punkty , które dostaniesz za płacenie dolarami, PTZ used to punkty ,które użyjesz do obniżenia ceny . RE: shop - vertax - 22-06-2010 22:55 lo. tzn np dam 1000 ptz zeby nic nie placic a dostane 200ptz ;/ bez sens.. a kiedy reedem jakis ? jaka jest szansa zebym cos upolowal ? o ktorej godzinie czy cos ? RE: shop - Daminn - 22-06-2010 23:59 Szukaj, to nie boli. Jest tyle tematów o zbliżającym się restocku. RE: shop - Marello - 23-06-2010 09:50 Wystarczy że zaglądniesz do NEWSÓW tam wszystko jest. Zamykam. [Rozwiązane]shop - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |