Moja pierwsza grafika pod strone? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Wasza Twórczość (/Forum-Wasza-Tworczosc-327) +---- Wątek: Moja pierwsza grafika pod strone? (/Temat-Moja-pierwsza-grafika-pod-strone-90680) |
Moja pierwsza grafika pod strone? - Nescafe - 07-05-2014 22:42 Witam, chciałbym się zapytać co sądzicie o mojej pierwszej grafice pod stronę internetową? Robiłem ją niespełna 30 minut Pozdrawiam, Nescafe RE: Moja pierwsza grafika pod strone? - bios - 07-05-2014 22:50 Bardzo słabe. Cytat:Robiłem ją niespełna 30 minut Szukaj inspiracji np. na themeforest i staraj się to powtórzyć. RE: Moja pierwsza grafika pod strone? - Nescafe - 07-05-2014 22:59 (07-05-2014 22:50)bios napisał(a): Bardzo słabe. Rozumiem, że chodzi o coś typowego pod bloga? Pracuje nad tym, lecz mi to nie wychodzi, z czasem myślę, że COŚ dobrego wymyślę. Dzięki za opinie! Po 20 minutach wykombinowałem jeszcze coś takiego.. RE: Moja pierwsza grafika pod strone? - bios - 08-05-2014 14:16 Wciąż słabo jak nie gorzej. Na początku korzystaj z tutoriali. Gogluj: Gimp/photoshop tutorial layout. Jak przerobisz z 20 to wtedy próbuj sam coś zdziałać. Nie chodziło mi coś pod bloga tylko ogólnie. RE: Moja pierwsza grafika pod strone? - Leśniczy - 08-05-2014 14:21 Stary, każdy kiedyś zaczynał, ale powiedz szczerze, jak widzisz cudze prace na przykład na behance.net, a potem spojrzysz na swoją, to nadal masz chęć podzielić się nią na forum internetowym? Zacznij od ogarnięcia podstaw, albo najlepiej od podstaw do podstaw. Przerób przynajmniej kilka tutoriali i już będziesz coś wiedział. Aktualnie to nie nadaje się do niczego. RE: Moja pierwsza grafika pod strone? - jakamil123 - 10-07-2014 17:12 Zdjęcie wygasło :/ RE: Moja pierwsza grafika pod strone? - Wrex - 01-08-2014 21:45 Nie wygląda to zbyt profesjonalnie póki co. W Gimpie jest opcja Utwórz -> Loga. Tam wybierasz styl i wpisujesz tekst, na początek Ci się spodoba. Potem odwiedź tutoriale tutaj http://www.gimpuj.info/index.php/action=tutorials&sa=view_cat&id=16 i naucz się kilku, wreszcie powstaną Twoje autorskie efekty |