![]() |
[PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) (/Temat-PORADNIK-jak-pozycjonowac-bloga-PPA-i-wejsc-wysoko-w-google-90615) |
[PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - WhereMyMoney - 06-05-2014 21:04 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik jak pozycjonować frazy typu "minecraft hack" 2.Opis przedmiotu : Brak opisu poradnik krótki ale treściwy 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : pw/post/gg: 983767 5.Cena : 50zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew/paypal/kwiaty kurierem ![]() w związku z wielkością rynku sprzedam 10 sztuk. proszę tutora o podbicie jeśli można ![]() Odp: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - piotruss96 - 06-05-2014 21:52 Duzo zarobiles na PPA? Ile osiagneles UU na wlasnej stronie? Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 Odp: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - Stalmer - 06-05-2014 22:00 Powinieneś raczej poprosić tutora o recenzje a nie podbicie... Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - WhereMyMoney - 06-05-2014 22:24 @up2 zdażało się kilkadziesiąt tysiecy wejsc z google na jeden wpis zarobiłem wystarczająco ![]() @up nie mam dziś już głowy jutro dam do recenzji RE: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - Lukines - 10-05-2014 14:05 Nie polecam tego złodzieja. Ja sie pytam gdzie jest 80 zł za bota którego zrobiłem Ci na zamówienie? RE: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - WhereMyMoney - 10-05-2014 16:50 (10-05-2014 14:05)Lukines napisał(a): Nie polecam tego złodzieja. Ja sie pytam gdzie jest 80 zł za bota którego zrobiłem Ci na zamówienie?co Ty człowieku ku*wa chcesz? Myślisz, że Ci zapłacę za bota, który nie działa tak jak się umawialiśmy? Zamówiłem jedno dostałem to co Ty sobie wymyśliłeś. Jeśli masz problem to załóż mi temat osobny i tam sobie hejtuj i pisz co chcesz a nie wpier***j się w moje tematy nie związane z Twoją osobą. Proponuję, żebyś założył mi temat w dziale "Ocena Użytkowników" a post powyżej zedytował przy okazji dobrze by było gdybyś odpisał w końcu na gg RE: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - Lukines - 10-05-2014 16:54 Mam prawo komentować , i wystawiać opinie. Niech ludzie wiedzą kim jesteś. Zrobiłem to na co się umówiliśmy. Jeśli by Ci coś przeszkadzało wystarczyło napisać program został by zmieniony. Telefon przestałeś odbierać. Na gg nie odpisywałeś. Ani słowa nie było o tym że program Ci sie nie podoba. Jedynie co sie zarzekałeś to jak dostaniesz wyplate z jakiegoś serwisu wyślesz pieniądze. Post mam edytowaćdlatego ponieważ przeszkadza on tobie? Jeśli byłbyś ok to takich postów bym nie umieszczał. RE: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - WhereMyMoney - 10-05-2014 16:58 rób sobie co chcesz nie raz mówiłem, że bot miał byc zupłnie inny. ale po 10 uwagach i Twoich zupełnie z d*pu poprawkach dalem sobie spokoj RE: [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - Lukines - 10-05-2014 18:29 Ani razu nie napisałeś. Po czym powiedziałeś że masz problem z bankiem. Że coś ci sie stało. I od początku sie wykręcałeś z zapłatą. Przykro mi ale Powiedziałeś że wszystko było ok. Ja zapłaty nie otrzymałem więc jesteś złodziejem oszutstem i naciagaczem , i dzięki takim jak ty nie można nikomu ufać w internecie. Uważajcie na niego, i na jego pseudo poradnik . Jeżeli ktoś z administratorów go oceni wtedy można kupować. Wcześniej nie warto. [PORADNIK]jak pozycjonować bloga PPA i wejść wysoko w google :) - surfer0700 - 18-06-2014 06:09 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |