Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Moja pierwsza strona WWW. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Moja pierwsza strona WWW. (/Temat-Moja-pierwsza-strona-WWW-90574)

Strony: 1 2

Moja pierwsza strona WWW. - selfie - 05-05-2014 20:46

Zakładam ten dziennik by umotywować się do systematycznej pracy bo jak wiadomo w tej branży wytrwałość i cierpliwość oraz wytrwałość to podstawa. Jak dotąd zaangażowanie w to co robię nie było zbyt wysokie a spowodowane było właśnie niecierpliwością kilka dni=brak zysków=zniechęcenie, ostatnio ktoś powiedział mi że czas się ogarnąć (dla jasności mam 16 lat a za 20 dni 17 2 | próbowałem zarabiać na różne sposoby lecz ostatnio wróciłem do tematu stron WWW, znalazłem pewną "niszę" jeśli mogę tak to nazwac stworzyłem stronę dokładnie 3 dni tematu a liczba wejść na dzień dzisiejszy zbija mnie z nóg i sam nie jestem właściwie pewien czemu jest ich aż tyle ale wiem że będe to kontynuował.
(nie korzystam z żadnych autosurfów itp. akceptuję jedynie ruch naturalny)

Dziennik zaczynam od zmiany partnera z ExoClick który dosyć mocno mnie ciął na kliki z wielu państw+foto wraz z liczbą odsłon:

[Obrazek: pjerszefotgi.jpg]

na CrackRevenue który co prawda nie oferuję mi ppc i ppm tylko płaci za wysyłanie sms'ów czy płatne rejestrację(ale już zarobiłem na nim więcej w pół godziny niż na ExoClick przez te 3 dni)foto:

[Obrazek: fotga2.jpg]

Cel:nowy komputer oraz co najmniej 300 złotych miesięcznie ze strony
do 5 czerwca 2014 roku Smile

ps. Nie jestem jakiś dobry w pisaniu dzienniczków więc wątpie by ktoś coś z tego zrozumiał Undecided

RE: Moja pierwsza strona WWW. - zozols1 - 05-05-2014 20:50

Powodzenia Big Grin

RE: Moja pierwsza strona WWW. - selfie - 05-05-2014 21:01

Dzięki Big Grin

RE: Moja pierwsza strona WWW. - Noozer - 05-05-2014 21:07

Powodzenia Wink

RE: Moja pierwsza strona WWW. - selfie - 05-05-2014 21:14

Mam nadzieję że się uda Lol

RE: Moja pierwsza strona WWW. - selfie - 06-05-2014 11:40

Tak jak się spodziewałem zarobki z CrakRevenue są o wiele wyższe niż na ExoClick dlatego zostanę przy tym pierwszym od godziny 20:46 wczoraj do teraz zarobiłem 11,75$ wydaje mi się że ładnie Huh

[Obrazek: 1175.jpg]

Równolegle rozpocząłem prowadzenie fanpage o tematyce "selfie" na początku do dwóch zdjęć jakie wrzuciłem (nagie zdjęcie z oczywiście zakrytymi miejscami intymnymi) plus link do mojej strony WWW. Obydwa miały po 2k wyświetleń postu, jeden fan nawet poprosił mnie czy mógłbym dodawać zdjęcia bez zakrytych miejsc i tak o to dorabiam sobie na adf.ly
[Obrazek: adflaj.jpg]

od wczoraj do dzisiaj dolar więc nie jest źle ) liczba fanów wynosi 274 z tendencją wzrostową Smile

Zobaczymy jak wszystko potoczy się dalej,oby jak najlepiej Jerk2

RE: Moja pierwsza strona WWW. - dyzia - 06-05-2014 12:12

Powodzenia. Będę śledzić Twój dziennik. Obyś tylko teraz tak szybko się nie zniechęcił, a będzie ok skoro pomysł wypalił Smile

RE: Moja pierwsza strona WWW. - Klin - 06-05-2014 15:28

Działałem na crakrevenue, bardzo przyjazna sieć - łatwo jest dzięki niej zarobić.
Jednak polecam rozejrzeć się za innymi podobnymi, jednakże pod innymi względami lepszymi sieciami.

Nie będę bardzo zaskoczony gdy osiągniesz +500$ dziennie na crakrevenue

RE: Moja pierwsza strona WWW. - selfie - 06-05-2014 16:41

@Dyzia Tym razem wytrwam (mam nadzieję) Cool

@Klin A masz jakieś godne polecenia? Big Grin

RE: Moja pierwsza strona WWW. - Radarr - 06-05-2014 18:34

Aż ciekawość zżera jaka tematyka strony Big Grin Życzę powodzenia, będę śledził Cię (24/7huehue).