BurnSub v2 - Od Świeżaka do bogacza! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BurnSub v2 - Od Świeżaka do bogacza! (/Temat-BurnSub-v2-Od-Swiezaka-do-bogacza-90512) |
BurnSub v2 - Od Świeżaka do bogacza! - BurnSub - 04-05-2014 21:29 Witam wszystkich użytkowników forum Zarabiam.Com na wstępie chciałbym się przedstawić. Nazywam się Kamil mam 25lat. Jestem absolwentem Politechniki Warszawskiej z wydziałem informatycznym. Specjalizuje się w bezpieczeństwie IT. Mieszkam w Szczecinie. Swoją przygodę z zarobkami w sieci zacząłem w lutym tego roku. Wciągu 3 miesięcy zarobiłem 105.289 PLN
Na samym początku skupiłem się na serwisach z subskrypcjami sms.Jak tego dokonałem ? Wywnioskowałem, że to jest jedna z najlepszych form zarobku jeżeli posiadamy dość spory zasięg lub ludzi pracujących za nas (*Serwisy typu freebiz firesub itp) Postanowiłem utworzyć usługę subskrypcyjną, ale jak teraz na niej sporo zarobić ? Od stycznia tego roku tworzyłem zaplecze na facebooku: 46 Fanpagów 50.000 - 420.000 Like. Przez zimę było również sporo okazji do stworzenia farm lajków, które przełożyły się na kolejne fanpage Następnie wykupiłem 3 serwisy, które pomogły mi jeszcze bardziej tworzyć zasięg na facebooku. Zakładając ten dziennik mam na celu zmotywowanie innych do pracy i chciałbym pokazać, że każdy może zarobić sporo wystarczy tylko się przyłożyć. Mój Cel na 2 lata to zarobić okrągły milion, wydaje się śmieszne taka kosmiczna sumka, ale im wyższy cel tym lepsza motywacja. Moje dzienne zarobki na samej subskrypcji sms to 1.500 - 2.000 PLN Mam w planach założyć kilka serwisów 1. Hosting Serwerów Gier 2. Sieć afilacyjna 3. Portal z kamerkami na żywo. Są to plany na okres 2 lat. Jeżeli macie jakieś pomysły dot. serwisów możecie śmiało pisać Wink Koniec zanudzania zapraszam do komentowania dziennika. Jeżeli macie jakieś pytania piszcie śmiało ;p Pozdrawiam Kamil. BurnSub v2 - Od Świeżaka do bogacza! - Coristo - 04-05-2014 21:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |