Impressions a Clicki (kolejne pytanie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Impressions a Clicki (kolejne pytanie) (/Temat-Impressions-a-Clicki-kolejne-pytanie-90436) |
Impressions a Clicki (kolejne pytanie) - selfie - 03-05-2014 16:50 Proszę mi bardzo wybaczyć, że zadaje tak pytanie jedno po drugim ale tak jak pisałem wcześniej jestem zielony w sprawach reklamy na stronach www. Wczoraj założyłem stronę o tematyce erotycznej i nie powiem ilość wejść jest dla mnie zaskakująca ponieważ nie wiem czym jest spowodowana. Moje pytanie jest takie czy taka ilość click'ów do liczby wyświetleń jest normą? czy ja robię coś źle (przypominam że jestem w sieci ExoClick). Jeszcze raz przepraszam i z góry dziękuje za odpowiedź. RE: Impressions a Clicki (kolejne pytanie) - selfie - 04-05-2014 18:58 proszę o pomoc Impressions a Clicki (kolejne pytanie) - Hybrid1990 - 18-04-2021 12:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |