![]() |
[Zamknięty]Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? (/Temat-Zamkniety-Co-bys-zrobil-gdy-by-Lockerz-przestalo-by-byc-sponsorowane-9042) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Dominator - 21-06-2010 18:37 Co byś zrobił gdyby "Liberty Media" przestało sponsorować Lockerz ? Proszę o nie usuwanie tej ankiety, bo chcę zobaczyć czy byście wpadli w paranoję czy zrobili coś głupiego. Możecie pisać takiego typu komentarze (ale nie musicie): Lockerz zawsze będzie sponsorowane przez Liberty City ALBO W najbliższych latach Lockerz przestanie być sponsorowane. Piszcie co chcecie. EDIT1: Przepraszam za "Liberty City" - ma być "Liberty Media" RE: Co byś zrobił gdy by "Liberty City" przestało sponsorować Lockerz ? - Dareczek13 - 21-06-2010 18:40 Pozwolę sobie Ciebie poprawić : piszę się "gdyby" , anie "gdy by ".. Co bym zrobił ??? hmmmm.... byłbym smutny ![]() RE: Co byś zrobił gdy by "Liberty City" przestało sponsorować Lockerz ? - ThePixel166 - 21-06-2010 18:41 czemu nie dałeś w ankiecie możliwości: "nic" ja bym to zaznaczył. Dla mnie to tylko zabawa a jak uda się coś wygrać to jest fajnie ![]() RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Athemis - 21-06-2010 18:42 Ja bym się pociął! ;X Poważnie? Nic bo to tylko zabawa. RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Parada - 21-06-2010 19:04 Nic nadzwyczajnego, pogodził sie z tym jakoś i tyle, ale nie było takiej opcji więc zaznaczyłem: Cytat: RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Grabowkers - 21-06-2010 19:12 @topic: Powiesiłbym się... ![]() Kolejna bezsensowna ankieta która nic ciekawego nie wnosi. Nudzi się wam? A może użytkownik Z-list wrócił pod nową nazwą? RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Matek1 - 21-06-2010 19:16 powiessił bym się ;x widac ze dla niektorych lockerz to zycie ale co zrobic... RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Kicha - 21-06-2010 19:16 Grabówkers mi to tez tak pasuje. Trzeba bedzie przesledzic kilka rzeczy. RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - pespe - 21-06-2010 19:19 ja bym był smutny bo szkoda ze nie ma darmowych nagród ![]() RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Silek - 21-06-2010 19:28 Od razu jak ujrzałem ten temat na głównej to od razu wiedziałem kto jest autorem tej ankiety. Widocznie komuś tu się chyba nieźle nudzi... BTW zaznaczyłem emotke tylko z tego względu, że mi sie podoba ![]() |