![]() |
Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! (/Temat-Nowy-wyglad-Lockerz-przedstawienie-opinia-i-ankieta-904) |
Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Razer - 14-01-2010 16:59 Dziś nastąpiły dość duże zmiany na Lockerz.com ![]() Wygląd: ![]() ![]() ![]() ![]() Zmiany: 1. Przywrócenie zaległych zaproszonych, PTZ, oraz statusów Z-LIST; 2. Brak bugów z nieprzyznawaniem PTZ za dailies, zaproszonych oraz za zalogowanie; 3. Brak bugów związanych z wyświetlaniem Naszych PTZ; 4. Możliwość zmiany e-maila; 5. Codzienne punkty za zalogowanie - trzeba kliknąć datę w lewym dolnym rogu - dostaniemy wtedy PTZ za zalogowanie ![]() Specjalnie podkreśliłem ostatnią informację, aby nie było zbędnych tematów typu: "Nie dało mi PTZ za zalogowanie!!!" A więc zmiany na lockerz idą pełną parą. Miejmy nadzieję, ze już niedługo doczekamy się udokumentowania zapowiedzi, czyli w końcu pełnego otwarcia witryny! Pozdro&powodzenia z Waszymi PTZ ![]() Ekipa forum RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Marello - 14-01-2010 17:04 Może być ![]() ![]() RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - jakubixioraczek - 14-01-2010 17:04 No wkońcu poprawili bugi myślę że wszyscy urzytkownicy się ucieszyli ![]() Razer ile już zbierasz że tyle PTZ ! Nie kożystałeś z restocków? Jak zebrać tyle znajomych?! RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - chiquita92 - 14-01-2010 17:07 zmiany dosyć pozytywne, jeszcze czekam na dwie zakładki coming soon. A w tej chwili jak widzę na lockerze wywaliło komunikat z pieskiem i znowu przerwa.. A mam pytanie Razer jak widzę u Ciebie dość pokaźna suma PTZ i mam pytanie jak długo zbierałeś ponad 1400? ![]() RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - jakubixioraczek - 14-01-2010 17:08 zauważ że ma 76 znajomych a z tym pieskiem odświerz i już nie ma (przynajmniej u mnie) RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Hadula - 14-01-2010 17:11 Ty ale odrazu szybciej wszytko chodzi nie za mula ![]() RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Razer - 14-01-2010 17:12 (14-01-2010 17:04)jakubixioraczek napisał(a): Razer ile już zbierasz że tyle PTZ ! Nie kożystałeś z restocków? (14-01-2010 17:07)chiquita92 napisał(a): A mam pytanie Razer jak widzę u Ciebie dość pokaźna suma PTZ i mam pytanie jak długo zbierałeś ponad 1400? Cóż... Na lockerz od 21 września jestem... ![]() ![]() W październiku był taki tłok, że nic nie zamówiłem, w listopadzie anulowali mi iPod'a (w zamian rekompensata 50$), a w grudniu... Hehe, nie będę zgłębiał tematu "Sylwkowego restocku" ![]() @Down: Jasne ze teraz będę coś zamawiał ![]() ![]() RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - chiquita92 - 14-01-2010 17:28 aa hehe czyli weteran lockerza ![]() ![]() RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - ervineq - 14-01-2010 17:32 Fajnie się odpowiada na Dailies ![]() RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Zythus - 14-01-2010 17:37 Rano odpowiedzialem na dailies - dostalem 2 pkt, teraz też i znowu 2 pkt ![]() ![]() |