Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zagraniczne Sub sms - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zagraniczne Sub sms (/Temat-Zagraniczne-Sub-sms-90316)

Zagraniczne Sub sms - kasiak - 01-05-2014 12:14

A więc tak, ciekawi mnie taki anglo języczny Twór,może coś udało by się zarobić Big Grin, a więc jak ktoś ma jakieś linki czy cusik Jerk2 to pisać ew. jakieś zagraniczne forum (link na pw by reklamy nie robić)

RE: Zagraniczne Sub sms - Qwik - 01-05-2014 12:16

Wszystkie sieci cpa.

RE: Zagraniczne Sub sms - yazir - 01-05-2014 12:17

Uwaga uwaga zaskoczę Cię, to istnieje od dawna - CPA Smile
FireCpa, Adworkmedia i multum innych serwisów oferuje taką możliwość

RE: Zagraniczne Sub sms - kasiak - 01-05-2014 12:48

no właśnie po napisaniu tego tematu zobaczyłem cpagrip facepalm
teraz próbuje ogarnąć o co w tym kaman (np. w WB 0.75 $$ za pobranie? :O )

RE: Zagraniczne Sub sms - daniel42na - 01-05-2014 12:58

"Pin-submits" to są te oferty subskrypcyjne, zazwyczaj lepiej płatne ale słabiej wpadają. Jest sporo ofert dla USA/UK/Australii/Kanady w których wypełniający nie ponosi żadnych kosztów a można całkiem fajnie zarobić... na przykład kiedy rejestruje się na stronie, podaje maila albo instaluje jakiś program.

RE: Zagraniczne Sub sms - kasiak - 01-05-2014 13:08

z tym Pin-sumbit się domyśliłem, ale właśnie o ilość ofert 0.5-0.75 $ nie wymagająca sms wygladała dla mnie szokująco ale skoro to norma to można zaatakować USA, czy inne państwa Jerk2! Big Grin

jeszcze jedno pytanie, z serio głupich, można tym spamować? Big Grin

RE: Zagraniczne Sub sms - Qwik - 01-05-2014 17:44

Można.

RE: Zagraniczne Sub sms - AnnaKa - 04-05-2014 12:37

Można ale powiem tak tamte państwa są już tak zaspamowane z innych państw że to nie będzie takie proste jak Ci się wydaje Smile Sam siedzę tylko i wyłącznie w CPA i leady łapie póki co tylko PL - UK - USA - BR - AU więc nie jestem jakimś kozakiem ... Fakt faktem troszkę kasy z tego jest ale bez przesady myślałem że te submit mail będą wpadały jak głupie a złapałem w ciągu 5 miesięcy z 30 osób Smile