![]() |
Testowe uzupełnienie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Testowe uzupełnienie (/Temat-Testowe-uzupelnienie-9020) |
Testowe uzupełnienie - Paviano - 21-06-2010 13:51 Cytat:Od dzisiaj można rezerwować testowe nagrody! @EDIT Za nieudaną próbę przepisania ciągu znaków, odzyskujemy swoje punkty. Cytat:Ponieważ jest to testowe uzupełnienie, użytkownicy którym nie uda się wygrać dodatkowych punktów dostaną całkowity zwrot punktów odpowiednio 5pkt i 8 pkt RE: Testowe uzupełnienie - lop16 - 21-06-2010 13:59 Biorę w tym udział lecz ciekawe co wyjdzie z tym przepisaniem ciągu znaków od tyłu. Mam nadzieję że 20 pkt będzie moje ![]() A co do tego to uważam że to dobry pomysł z tym testowym uzupełnieniem ponieważ każdy będzie wiedział na restocku jak się zachować itp. RE: Testowe uzupełnienie - haggard - 21-06-2010 15:22 Wziąłem sobie 20 pkt, w czwartek się okaże czy dam radę wygrać ![]() RE: Testowe uzupełnienie - Xkoniak - 21-06-2010 21:40 Ja też wziąłem 20 pkt ![]() |