Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl (/Temat-Wezwanie-na-policje-ws-surf-fenka-pl-90183)

Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - Deyna - 29-04-2014 09:20

Cześć. Przed chwilą dostałem telefon z komendy w sprawie wyżej wymienionego serwisu, by stawić się w roli świadka na przesłuchanie. Ktoś może dostał podobny telefon? Poproszono mnie również o przyniesienie wykazu przelewów z tzw. "fenkopaków". Skoro o tym osoba dzwoniąca wiedziała to ukrywanie akurat w moim przypadku zysków nie ma sensu. I mam też drugie pytanie czy jest możliwość "odebrania" mi tych pieniędzy jako dowód w sprawie bądź na poczet zadość uczynienia dla pokrzywdzonych. Zdaję sobie z tego sprawę, iż jest to śmieszne pytanie ale jestem zielony w tej dziedzinie prawa.

RE: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - tremen - 29-04-2014 09:36

wezwanie zawsze dostajesz na świadka bo jeśli jesteś oskarżony to możesz nie składać zeznań

RE: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - xardas1020 - 29-04-2014 09:39

jest już temat o tym na forum, nie jesteś pierwszą osobą którą wezwali

RE: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - Chinczyq - 29-04-2014 10:31

Ja wczoraj dostałem wezwanie, właśnie wróciłem z komendy. 1,5h przesłuchań. Wydrukowałem im na miejscu wszystkie przelewy związane z SurfFenką, bo nie wiedziałem, że takie coś jest potrzebne. Wyszło, że i ja zostałem oszukany na kwotę 100zł.

RE: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - aero2 - 29-04-2014 10:32

Tylko wzywają tych co wpłacali?

RE: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - marcel_kk - 29-04-2014 10:49

(29-04-2014 09:39)xardas1020 napisał(a):  jest już temat o tym na forum, nie jesteś pierwszą osobą którą wezwali

Tu jest trochę więcej info:
http://zarabiam.com/Temat-Surf-Fenka-wezwania-na-policje-D-89034?highlight=surf.fenka

RE: Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - Deyna - 29-04-2014 21:33

Dzięki za informację. Fakt, temat gdzieś mi umknął podczas szukania. Tylko wraz się zastanawiam czy informować ich jedynie o wpłaconych pieniądzach czy również o wypłatach.

Wezwanie na policję ws. surf.fenka.pl - surfer0700 - 29-04-2014 21:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.